Dagens träning

 
Idag körde jag dagens ABT-pass på övervåningen och undrar i mitt stilla sinne varför jag alltid varit på nedervåningen tidigare. Där uppe är det ju så mycket mer plats och dessutom svalare nu på hösten.
 
Jag kan verkligen rekommendera programmet för det är bra övningar som de flesta klarar av och så går det fort att utföra. 22,5 minuter närmare bestämt. Man får kostschema med alla måltider så nog finns det bra verktyg för att komma i form och få en bra skjuts på vägen. Sen räcker det självklart inte att träna och äta rätt en månad och så har man en fin och stark kropp resten av livet. Nej nej det handlar mer om att få träning och hälsa i rutin och hitta sin väg. Då är det extra bra att World of shape erbjuder fortsatt medlemsskap för endast 99:- i månaden och då har man tillgång till alla program och matscheman. 
 
Klicka HÄR för att komma till alla programmen och för att läsa mer om World of shape. Använd koden ERIKAT för att få 40% rabatt på valfritt program. 297:- för tex Hälsoutmaningen eller ABT är verkligen inte dyrt om man tänker på allt som ingår. Imorgon kör en ny Hälsoutmaning igång så är det nån av er som är sugen på att testa så är det bara att anmäla sig.
 
Jag har förresten mer roligt angående träningen att dela med mig av men det kommer i ett annat inlägg. Kan dock hinta om att det handlar om just WOS ;)
 
Allmänt, Hälsoutmaningen 2015, Träning & hälsa | |
#1 - - Robex Lundgren:

fint

#2 - - Sanna:

Härligt med träning, måste också komma igång ordentligt nu :)

Svar: Då kan jag rekommendera World of shape :) Nätbaserat och man kan göra alla passen hemma. Billigt är det med!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Carolina Thoor:

Härligt! Jag älskar bakgrunden även med en gungstol med mera :D

Svar: Haha, tack!!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Rebecca:

Hur blev resultatet efter 1 månad? Jag funderar antingen på FF eller ABT vilket rekommenderar du?:)

Svar: Jag tycker helt klart att du ska köra på Fitnessfighten! När jag gjorde det så hette det Hälsoutmaningen men det är i princip samma sak. Man kör en månad och det är verkligen en kickstart! Jag fick bäst resultat när jag körde HU. Kolla min kategori HÄLSOUTMANINGEN 2015 om du vill läsa mer :) Jag kan tyvärr inte erbjuda 40% rabatt längre (de har inte längre den rabatten) men beställer du via denna länken: https://worldofshape.com#ERIKAT och/eller anger ERIKAT som rabattkod så får du iaf 10% på ditt program. Återkom gärna med fler frågor om du har några. Min mail är erika.tunroth@gmail,com. Kram!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#5 - - Anonym:

Har lånat boken på bibblo. Då blir det ännu billigare! Helt gratis! Då får jag alla recept för 4 veckor samt övningarna. Ska börja 1 januari.

// Anna

Upp