Vi njuter!

Godmorgon från ett soligt Cypern! Vi är precis tillbaka från frukostbuffén och ska alldeles strax gå ner till poolen. Var inne en snabbis på supermarket och köpte en solkeps med Lollo&Bernie på till lilleman. Han älskar dem! Det är verkligen ett paradis för kidsen här nere och Arvid har så kul! Badar i poolen hela tiden, åker vattenrutschkana, kramas med Lollo&Bernie, äter glass, leker med nyfunna kompisar, går på minidisco och massa mer. Idag ska han dessutom gå på Bernies födelsedagskalas och jag hoppas att det går bra. Igår bokade vi in han på mini-indianerna men han blev jätteledsen så vi fick strunta i det i sista stund. Men det är såklart helt okej, han får själv bestämma vad han vill göra. Nu säger han dock att han vill gå på födelsedagskalaset så kanske vågar han.


Jag har varit väldigt flitig med träningen med här nere och det finns långa roliga pass att välja mellan. Dessutom så är de helt gratis. Igår morse gav jag mig ut på en löprunda innan frukost och på eftermiddagen, efter bad och sol, testade jag yoga. Det var riktigt jobbigt och jag svettades som en tok! Roligt var det med och tänker nog gå på ett sånt pass igen. I eftermiddag har jag bokat mig på coren.


Nu ska vi smörja in oss och knalla ner till poolen. Sista dagen med Hanna, Jens och kidsen för imorgon åker de hem. Trist! Men vi har lärt känna våra grannar med som har tre barn varav ett är i Arvids ålder. Så himla roligt har vi allihopa!Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |

Cypern

Vi har det alldeles förträffligt bra! Första dagen snart till ända och vi trivs så otroligt bra här på Sunwing Sandy Bay! Vädret ät toppen (trots lite mulet på fm), god mat (vi valde till inklusive idag så vi har fem luncher och middagar. Stor buffé att välja på och öl och vin till det om man vill. Tårtor, bakelser och glass till efterrätt. Farligt, men såå gott!), kanontrevlig personal och modern och fräsch lägenhet. Ja, faktiskt inget att klaga på än så länge. Reser man med barn så kan jag absolut rekommendera detta hotell eftersom barnen blir ordentligt bortskämda med Lollo&Bernie, uppträden, mini-disco, god mat och vattenrutschkanor. Arvid har badat i poolen hela dagen och stormtrivs! Idag har vi hängt med Hanna, Jens och kidsen hela dagen och avslutade med buffé, minidisco och drinkar. Så kul för oss alla! 

När mannen kommer ut från nattningen så blir det nog ett glas vin på balkongen innan vi själva somnar. Imorgon bitti tänkte jag ge mig ut på en löptur om inte huvudet känns alltför tungt ;)

Hoppas allt är fint med er! Hur är vädret där hemma?


Fler bilder finns på min instagram erikatunroth. Följ mig om ni vill!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | 2 kommentarer |

Redo!

 
Väskorna är nästintill färdigpackade och vi är redo för semester! Sol, bad och familjehäng långt borta från verkligheten är så efterlängtat just nu! Lilleman är taggad till tusen och jag hoppas att det kommer bli en toppenvecka för oss. 
 
Har tränat ett Håll käften-pass på B-room idag och det är inte för intet som det heter just det. Så otroligt tufft och man kan inte annat än att hålla ut och kämpa till tusen. Riktigt roligt och kroppen är nu total matt.
Blir myskväll med film nu innan vi knoppar in för dagen. Hoppas ni alla haft en fin helg!
 
 
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |
Upp