Med önskan inför 2017

Årets sista inlägg. Och det blir inte det klassiska årsresuméinlägget denna gången. Varken orken eller motivationen finns till det. Årets sista månad har varit jobbig på många plan och jag ser fram emot en ny start, ett nytt år, med nya drömmar och mål. Jag, som är ett julfreak ut i fingerspetsarna, har inte haft den minsta julkänsla detta året och de kommande månaderna (januari, februari och mars) är mina värsta på hela året. Så har det alltid varit. Jag är en människa som påverkas mycket av årstid och väder och även om jag verkligen älskar vintern så avskyr jag den utan snön.
 
Hösten har till stor del kantats av våra tankar och planer på ivf. Och det är såklart väldigt jobbigt med all denna väntan. En väntat som gör att jag tvivlar på om jag verkligen vill och orkar gå igenom det. Helst av allt skulle jag bara vilja sova de här månaderna och vakna när det är ljusare och dags för att sätta igång med behandlingen.
 
Jag har stora drömmar inför 2017. Förutom syskon då, så hoppas jag på mer energi. Jag bara måste tag tag i det här med kosten och motionen igen. Till hjälp blir det ett par månader med vv tillsammans med en arbetskamrat. Jag ska försöka vara lite snällare mot mig själv och inte pressa mig så hårt att hela tiden vara mitt perfekta jag. Good enough räcker ju långt och väl och jag hoppas på att finna en balans. För övrigt så har jag höga förväntningar jobbmässigt och hoppas på att växa och utvecklas på mitt heltidsjobb och med mitt lilla företag. Viktigast av allt är att vara den bästa mamman till min son och ge han den uppmärksamhet, kärlek och tid han behöver. 2017- jag är redo för dig!
 
 
Allmänt | | En kommentar |

SKAM & leksaksgarage

En trött morsa här idag som inte sovit många timmar inatt. Satt uppe till småtimmarna och var helt fast i den norska serien SKAM. Förmodligen sist på bollen men oj vilken bra serie! Hög igenkänningsfaktor på gymnasielivet och karaktärerna är fantastiskt roliga. Och duktiga skådespelare! Kommer fortsätta mitt lilla maraton idag tror jag allt. Har ni sett den? Finns på svtplay om ni är sugna!
 
Måste bara visa vad jag köpte med mig hem till lilleman igår. Var på Växjös nya Lidl-butik och hittade ett leksaksgarage i trä. Fin kvalité och till väldigt bra pris. För övrigt så tror jag att butiken kommer bli en ny favorit av mataffärer för oj vad fina varor och väldigt fräscht. Köpte med mig, efter tips av Sara, hem lite tapasgrejer med som vi mumsade på igår. Ost och salami måste ju vara bland det godaste som finns!
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |

En extra semesterdag

Vilken lugn och skön extra semesterdag jag fick! Sovmorgon till tio (tack killar!) och så lite hemmafix på det. Har rensat min garderob och slängt ut en del på nätet. Har gått rätt hårt till och tagit bort även de kläder som är favoriter men som inte längre passar. Förhoppningsvis kan de glädja någon annan och så kan jag köpa nytt (större!) för pengarna jag får in. Är nån av er intresserade av vad jag lagt ut så hojta för isf kan jag maila bilder. De ligger än så länge bara på facebook men hamnar ev på Tradera med.
 
Nu ska jag fortsätta myset med mina killar och dricka kaffe framför Paw Patrol. Lillemans nya favoriter, haha. Han fick en tröja med dem från mormor härondagen och oj vad lycklig han blev!
 
Här är en som kan det här med att slappa. Kajsa sover mest hela dagarna och jag undrar om hon är på smällen eller nåt. Så fin vår fantastiska katt!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | 2 kommentarer |
Upp