En extra semesterdag

Vilken lugn och skön extra semesterdag jag fick! Sovmorgon till tio (tack killar!) och så lite hemmafix på det. Har rensat min garderob och slängt ut en del på nätet. Har gått rätt hårt till och tagit bort även de kläder som är favoriter men som inte längre passar. Förhoppningsvis kan de glädja någon annan och så kan jag köpa nytt (större!) för pengarna jag får in. Är nån av er intresserade av vad jag lagt ut så hojta för isf kan jag maila bilder. De ligger än så länge bara på facebook men hamnar ev på Tradera med.
 
Nu ska jag fortsätta myset med mina killar och dricka kaffe framför Paw Patrol. Lillemans nya favoriter, haha. Han fick en tröja med dem från mormor härondagen och oj vad lycklig han blev!
 
Här är en som kan det här med att slappa. Kajsa sover mest hela dagarna och jag undrar om hon är på smällen eller nåt. Så fin vår fantastiska katt!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Anonym:

Kastrera stackarn så fort som möjligt. Katter blir stressade av att löpa, dessutom finns det redan för många huskatter i Sverige. Vem ska ta hand om alla kattungar?

Svar: Vi har tänkt sterilisera henne efter en kull. En kull som vi skulle behålla själva. Tack för frågan!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Förlåt, menade inte att vara otrevlig. Jobbar med hemlösa och vanvårdade katter och får se så mycket hemskt. Många säljer sina kattungar till folk som de tror är bra, 1-3 månader senare får vi in katterna via länsstyrelsen. Då har det visat sig att kattungarna har blivit placerade till folk med djurförbud :( 150 000 hemlösa katter finns det i Sverige, borde klassas som Sveriges störta djurskydds problem. Ett tips till er är att låta katten bli kastrerad ist för steriliserad. Om man "bara" steriliserar så fortsätter katten att löpa och det är en stress. Åter igen, förlåt för det klumpiga inlägget innan.

Upp