Man kanske inte är någon stålkvinna

Vaknade vid två inatt med sådan sjuk värk i kroppen. Som febervärk ni vet. Ingen feber dock så jag pallrade mig upp och lämnade lilleman hos mamma och pappa innan jag gled in på jobbet lite senare än vanligt. Sen har jag mått kymigt hela dagen. Hoppas att det inte är nån sjuka på g igen utan helt enkelt beror på att det varit lite mycket på sistone. Ligger just nu i ett varmt skumbad och det är banne mig vardagslyx.


Allt det här med ivf:en har tagit mer på mina krafter än vad jag var beredd på. Och då har vi inte ens börjat med behandlingen. Alla kast mellan väntan och besked har varit, och är, rätt så påfrestande. Ska bli skönt med några dagars julledigt och bara vara med familjen och vara här och nu. Snart är det ett nytt år och varje nyår känns lite som en nystart. Hur det än blir så blir det bra för jag har fantastiska killar i min lilla familj, underbara föräldrar och bror, ett roligt och givande jobb med kanonkollegor, flera nära vänner och trygghet i mitt liv. 

Blir lite blödig här i badkaret, haha, men vill bara avsluta med ett stort jäkla tack till er ovanstående. Tack för att ni finns i mitt liv och tack för att ni berikar det varje dag! 
Allmänt, Vår längtan | |
#1 - - Yohanna af Skovde:

Hoppas du slipper bli sjuk! Hade en bekant som gick igenom samma resa och jag kan bara tänka mig att det är påfrestande, och jobbigt. Hoppas ni får en mysig (och frisk) jul! :)

Upp