SKAM & leksaksgarage

En trött morsa här idag som inte sovit många timmar inatt. Satt uppe till småtimmarna och var helt fast i den norska serien SKAM. Förmodligen sist på bollen men oj vilken bra serie! Hög igenkänningsfaktor på gymnasielivet och karaktärerna är fantastiskt roliga. Och duktiga skådespelare! Kommer fortsätta mitt lilla maraton idag tror jag allt. Har ni sett den? Finns på svtplay om ni är sugna!
 
Måste bara visa vad jag köpte med mig hem till lilleman igår. Var på Växjös nya Lidl-butik och hittade ett leksaksgarage i trä. Fin kvalité och till väldigt bra pris. För övrigt så tror jag att butiken kommer bli en ny favorit av mataffärer för oj vad fina varor och väldigt fräscht. Köpte med mig, efter tips av Sara, hem lite tapasgrejer med som vi mumsade på igår. Ost och salami måste ju vara bland det godaste som finns!
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Så fint p-hus. Vad kostade det?☺️

Svar: 149:-
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Tobias:

Sist på bollen är du definitivt inte vad gäller Skam. Jag har inte ens börjat titta på serien än. Med tanke på hur varmt alla pratar om den, så är det säkerligen dags snart...

#3 - - Johanna:

Lidl butiken som jag jobbar i har nyligen blivit totalrenoverad, så himla fräsch butik nu. Många har verkligen en så dålig uppfattning av just Lidl, men jag tror det handlar mycket om att de inte varit där sedan det först kom till Sverige och butiken har ju verkligen utvecklats så mycket! Det var absolut en av mina favoritbutiker även innan jag började jobba där.

Upp