Söndagsplaner

Att börja dagen med en pw i det krispiga vädret var skönt. Kaffet i morgonsoffan smakar dessutom bättre än vanligt. Om en liten stund kommer fina M. Hon ska massera både mig och Jon och jag har längtat. Min rygg och mina axlar är så stela efter jag låg i influensa en hel vecka. Eller så är det för att jag helt enkelt inte har rört på mig och tränat så som jag varit van vid de senaste månaderna. Jon har ständig ryggvärk pga sin sjukdom och han är mer än nånsin i behov av en ordentlig knådning.
 
I eftermiddag ska vi till Sara och Mumme på kaffe och lekdejt och ikväll ska jag träna OCT. Det är våra planer för dagen det. Vad hittar ni på?
 
 
Jag måste bara få skryta lite om vår stora fina kille. Han har varit utan napp sen igår morse och varit så duktig. Ett par gånger har han frågat efter den men varken blivit ledsen eller arg när han inte fått någon. Lite senare idag ska vi gå och titta till paketet och se om mus-mamman varit framme och gnagt fram napparna ;)
 
Allmänt, Arvid, Familj, kärlek & vänner | | 3 kommentarer |

Löpning & lite träningsplaner

Tanken var att träna ett styrkepass på gymmet idag men jag fick inte riktigt ihop livspusslet. Istället gav jag mig ut på en löprunda på 4 km. Hade ingen som helst plan med varken runda, distans eller tid utan bara sprang på. Senaste gången jag sprang var på julafton så visst var det ett tag sen. Första kilometern gick trögt men sen lättade det lite. Ska försöka få in iaf ett löppass i veckan nu. Till våren/sommaren är planen att göra ett uppehåll på gymmet och ägna mig mest åt löpningen förutom lite lättare styrka hemma. Har ni några planer för er träning?
 
 Följ mig gärna på insta; erikatunroth
 
Allmänt, Träning & hälsa | | Kommentera |

Hejdå napparna!

Hittade bara tre nappar. Lilleman har nog gömt de andra, haha.
 
 
Idag är den stora "lämna-napparna-dagen" här. Lilleman och jag har ägnat dagen åt att slå in napparna i en låda och sen lämnat den till mus-mamman i skogen. Ni förstår, hon har nämligen fått bebisar och de behöver ju napparna mer än Arvid ;) Han var så duktig när han lämnade paketet på en sten i skogen bakom huset och vinkade glatt åt napparna. Nu hoppas jag att kvällen och nattningen går smidigt och att han inte saknar dem alldeles för mycket.
 
"-Hejdå napparna!"
 
 Alltså vad jag är kär i den här ungen! ♥
 
Nu inväntar vi alldeles strax snabb-visit av Emma och Alex med kids. Lilleman och jag har bakat muffins till fikat som vi ska bjuda på. Jon är och fiskar men kommer förhoppningsvis innan de åker igen.
 
Allmänt | | 5 kommentarer |
Upp