Den där längtan och frustrationen

I december så delade jag med mig av våra svårigheter med att få ett syskon till lilleman. Tänkte uppdatera er lite om hur det går för oss. Det går inte alls. Rekommendation till oss är fortfarande ivf och vi har tillsammans diskuterat om vi ska fortsätta med det eller avvakta. Vi har valt det senare alternativet. Vi ger 2016 till att försöka på egen hand och är vi i samma sits nästa år så kommer vi ev överväga ivf. Det känns både tryggt och skrämmande på samma gång. Jag hoppas såå att vi slipper gå igenom mediciner, provrörsbefruktningar och ingrepp. Samtidigt så är vetskapen om att hjälpen finns väldigt trygg. Men med tanke på hur jag mådde vid alla hormonbehandlingar innan Arvid så är jag inte jättesugen på att genomgå samma sak x 1000. Även om det såklart är värt det i slutändan – OM det lyckas. Men tills dess njuter vi av vår spralliga lilla snart 3-åring men hoppas av hela våra hjärtan att vi inom det närmaste kan ge han det finaste som finns. Ett syskon.

Nu fortsätter jag fokusera på min träning och att må så bra jag bara kan inifrån och ut. Tror att det i slutändan blir bra ändå men den där längtan, och frustrationen, är ibland väldigt svår att hantera.

 Vill ni läsa om när jag berättade om våra svårigheter att få barn första gången så hittar ni det inlägget HÄR.
 
Allmänt, Vår längtan | |
#1 - - Annafelicias:

#2 - - Annafelicias:

#3 - - Micha:

Ni ska veta att vi stödjer er till 100%! Oavsett vad som händer finns vi här om ni vill prata eller om ni vill fråga om hela IVF grejen. Vi håller tummarna att ni slipper gå igenom det men om det blir så finns vi här. Oavsett dag & tid. Hur tufft och jobbigt det än är så är det ju värt det alla dagar i veckan OM det väl lyckas...men det vet ni ju redan. Puss å kram ❤

#4 - - Helena:

Vilken skit det är med ofrivillig barnlöshet (oavsett om det är primär eller sekundär). Jag håller alla tummar för att ni får ett plus under 2016❤️ Har aldrig fått hormonbehandling men med tanke på hur man kan må bara man har pms så kan man ju förstå att det är väldigt tufft. Stor kram till er!

#5 - - Therese:

Håller tummarna allt jag kan för er och hoppas 2016 blir ert år!

#6 - - Anonym:

För att bli gravid med vårt första barn gick jag först igenom 6 behandlingar med Provera och mådde så fruktansvärt dåligt så det var liksom inte klokt. Efter detta gick vi vidare med IVF och blev då gravida på första försöket! Och till min stora förvåning så mådde jag inte alls dåligt av de hormonerna som jag då tog! Kram och lycka till!

#7 - - P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson:

Jag kan tänka mig att det är otroligt jobbigt och frustrerande när det blir så.
Håller tummarna att Er dröm ska slå in innan 2016 är slut :-)

#8 - - Nina:

Jag håller tummar och tår att det går vägen i år! Jag vet ju hur det är att kämpa, fy fan, det är inte kul alls!

#9 - - Hanna Karlsson:

Håller tummar och tår för er! Kramar

#10 - - Mickan:

Stor kram till er alla tre ❤️

#11 - - Mickan:

Stor kram till er alla tre ❤️

Upp