John Berg Design

 
Idag låg det ett efterlängtat paket i brevlådan minsann. Förra veckan vann jag nämligen en tävling hos John Berg Design, som för övrigt är en gammal kollega och vän till mig. Han målar tavlor och två av tavlorna har nu blivit glasunderlägg, och det var det som låg i paketet. Jag tycker de är så läckra och riktigt färgsprakande. Blir fina på bordet nu i sommartider! Eller hur är de coola?
 
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | En kommentar |

Trädgårdshäng

Vi har varit ute hela dagen idag och jag är glad att det varit så fint väder trots dåliga prognoser på morgonen. I eftermiddags satt jag dessutom i bara bikini och stekte. Varmt! Vi har planterat flera olika blommor i en rabatt, sått fröer i pallkragarna, planterat pelargoner i krukor till altanen, planterat om tomaterna och ställt ut de utomhus. ja ni ser ju, en riktig planteringsdag, haha. Kvällen avslutade jag med en jogg och sen åt vi hemmagjord pizza. En bra söndag och oj vad vi längtar efter semestern nu och fler sådana här dagar!
 
Rabatten framför köksfönstret kommer bli så fin när det växer till sig lite.
 
Korv med bröd till lunch. Arvids lilla mathörna under äppelträdet är så mysig!
 
Denna älskade lilla juvel ♥
 
Åsså tårtan! En hemmagjord jordgubbstårta slår nog det mesta!
 
Och så lite mer planteringar!
 
 
 
 

Mammans dag

Min tredje mors dag och det firar mina killar minsann. Har fått god frukost och fint paket och nu ska vi ut i trädgården och plantera i rabatterna. Lite senare idag blir det hembakad jordgubbstårta som jag förberedde igårkväll. Happy mothers day alla mammor och en puss till min egna lilla mamma ♥
 
Lilleman tyckte jag skulle ha en jordgubbe på mackan med, haha.
 
Nytt fint mobilskal från Richmond & Finch. Mitt gröna har gått sönder och jag är ju en marmor-tjej ;)
 
Anledningen till att dagen firas ♥
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | Kommentera |
Upp