Nyloppat & lussebullar

 
Åkte till en loppis i stan idag med lilleman, bror och Hanna. Köpte fatet här ovan. Perfekt till lussekatterna vi mumsar på ikväll. Och så glögg till det. Mmm!
Allmänt, Hus, hem & inredning, Mat, dryck & bak | | En kommentar |

Rotting

 
Kolla vilket fin liten rottingmöbel jag har fått från mamma! Tänk att hon har haft den hemma hos henne och pappa så länge utan att jag sett den tdigare. Kan ju iof vara så att min inredningsstil ändrats för på senare tid så har jag hittat en del pärlor just hemma hos dem, haha. Fjädersparrisen är också ny och jag har letat efter ett fint exemplar. Denna köpte jag på Blomsterlandet idag. Hoppas på att få den att överleva ett tag.
 
Supersvårt att få fina bilder i detta mörkret men det är bara att vänja sig vid det på den här tiden av året. Tur att det går att ljusa upp dem lite iaf. På tal om det, vad använder ni för bildredigeringsprogram? Jag har picasa men hade velat ha ett till som man kan göra fina collage i. Nån som kan tipsa om ett bra gratisprogram till det syftet?
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | En kommentar |

Att tanka solenergi

Vilket väder vi har! Ett fantastiskt höstväder med strålande sol, klar luft och så blåst på det. Jag passade på att tanka solenergi genom att dra ut på en löprunda. Det var alldeles för längesen som jag var ute i löpspåret och på senare tid har jag nästan dragit mig för det. Varit lite skraj på nåt sätt. Så jag visste att det skulle kännas motigt och tufft. Och det gjorde det. Har inte alls samma spänst i benen och de känns trötta. Glädjen till löpningen verkar vara som bortblåst och det gör mig så ledsen. Men jag fortsatte min runda och den slutade på blygsamma 4,5 km. Men bättre än inget och jag ska försöka, som min kloka instavän Emma (som är en riktig förebild när det kommer till löpning) sa- fokusera inte på prestationen utan känslan. Nästa gång hoppas jag på bättre känsla och att den där löparglädjen kommer tillbaka.
 
Om en stund har saffransdegen (ja här hemma har vi tjuvstartat ordentligt med julbaket, haha) jäst klart och då ska den bakas ut till fina lussekatter. När som helst så ramlar nog brorsan med sambo in genom dörren och då ska vi mysa med kaffe och nybakade katter.
 
Vad gör ni idag? Berätta gärna! Eller lämna en liten kommentar, det behöver jag idag ♥
 
Fint med solen som lyser in (om man bortser från de smutsiga fönstrena, haha)
Upp