Det blev visst en liten bloggpaus

God morgon vänner och god morgon söndag! Det blev visst ett litet blogguppehåll här i helgen och några av mina trogna läsare har frågat om det är nåt som har hänt. Allt är som det ska men jag har helt enkelt en liten bloggtorka för tillfället. Vill ju gärna ha nåt att skriva om och inte bara massa blaha om vad jag (inte) gör om dagarna. Fast å andra sidan så blir ju bloggen lite som en öppen dagbok och alla dagar är ju inte lika innehållsrika. Tycker ni det är roligt att läsa sådana dagboksinlägg med? Det blir ju lite så när man har en livsstilsblogg som jag ändå tycker att min är.
 
Idag blir det en liten loppisutflykt med min fina vän Jennie och hennes två tjejer. Tanken är Östregård i Moheda och så ett par stopp på andra ställen på vägen ut. Innan dess så tänkte jag åka ut till mamma och pappa och lämna lite prylar som folk förhoppningsvis köper på bakluckeloppiset på Stortorget idag. Mamma och pappa har massa att sälja och mer kommer det nog bli eftersom de häromdagen skrev kontrakt på en stor trea och därmed ska sälja huset (som jag är uppväxt i). Känns både skoj och vemodigt. Är superglad att mina föräldrar äntligen hittat en lägenhet som de båda gillar men känns såklart lite ledsamt att man aldrig kommer hänga på Kulas väg efter sommaren. Men jag tror att lägenheten, som är mer central, kommer bli toppen och dessutom blir det närmare oss :)
 
Såg att Jennie hade fyndat en fin rottingmöbel på sin svärmors vind och jag blev så inspirerad att jag tog fram det lilla rottingtidningsstället från mamma som jag gömt undan på toaletten. Nu står det istället jämte kakelugnen i vardagsrummet och det gör sig helt klart mycket bättre där! Ställde en trist och överblommad orkidé på den som jag hoppas kommer blomma igen. Har hört knepet att man kan ställa hela roten i en vas med vatten i botten och jag hoppas att det ska funka!