Fem favoriter

Jag älskar vårt hem och hur vi har fått till det i inredningen. Jag gillar att det är lite blandat av gammalt och nytt, design och kopia och att jag hittat min (vår!) egna stil. Det är ju ingen hemlighet att jag gillar grått, vitt, svart, mässing och marmor. På senaste har även trä och  färger med mönster kommit in i hemmet. Tänkte bjuda på fem favoriter från vårt hem:
 
1. Det är ingen inbördes ordning men Vänskapsknuten från Svenskt Tenn som jag fick av mamma och pappa är i alla fall helt klart favoriten just nu! Och jag kommer nog aldrig tröttna på den. Så vacker, maffig och såklart i mässing.
 
 
2. Det lilla sängbordet med marmorskiva som jag norpade hemma hos mamma och pappa för ett par år sedan. Det är nu ommålat i svart och jag tycker det blev ett helt annat bord! Så fint och jag älskar det!
 
 
3. Vår sänggavel av en gammal dörr från huset. Nu i sommar så målade jag den helvit och så hängde vi upp den högre upp på väggen. De två sänglamporna är från Ikea och jag tycker de blev pricken över i:et!
 
 
4. Skåpet som svärfar lämnade kvar till oss. Det målade jag ljusgrått för nåt år sedan och nu är det helt klart favoritmöbeln i huset!
 
 
5. Sist men inte minst! Såklart att Ernst måste vara med bland favoriterna :) Det här är den största av hans runda vaser och den har alltid någon blomma i sig. Fin med både stor bukett eller som här, en enkel snittblomma.
 
Vad är era favoriter i hemmet? Om ni gillar inlägget så får ni mer än gärna klicka på hjärtat här under :)
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Så fint! Vi har samma blomsmak. Hur sköter du blomman på bild nr 2? Inland rullar bladen ihop sig på min 😩. Kram

#2 - - Anonym:

Hej vännen! Älskar att blanda gammalt och nytt! Har köpt mycket möbler på Erikshjälpen och andra liknade affärer och favoriten är nog en liten byrå köpt på Erikshjälpen :) Annars är jag nog mest förtjust i saker som jag ärvt som jag har hemma och så gillar jag att jag har en massa böcker. Sen är väggarna hemma helvita så det är lätt att plocka in färg, vilket också är skoj att kunna göra! Kram Sofia

Upp