När man inte kan bestämma sig

ÄNTLIGEN så är mina killar hemma igen! Jag har insett att jag gillar egentid men i så fall när Jon och Arvid är i närheten, haha. På ett sätt har det varit nyttigt att få vara själv ett par nätter och få sakna lite. Men jag föredrar helt klart att ha dem hos mig. Lilleman var så glad när jag kom hem från jobbet idag och vi har spenderat hela kvällen ihop. Han var med mig och tränade i trädgården och så har vi hoppat studsmatta som tokar. Så roligt och så härligt att ha skoj tillsammans och inte bara bråka (som det lätt blir en del i den här trotsperioden). Jon berättade att han i morse hade sagt att han saknade sin mamma. Lilla gulle!
 
Jag är en velpotta här ikväll. Provade klänningen igen och visade för Jon och han tyckte den var superfin. Jag såg den nästan med andra ögon idag och tyckte den satt bättre. Samtidigt som jag inte vill ha den om jag inte är helt hundra (den är ju dyr!) så vill jag heller inte skicka tillbaka den. Älskar den! Volangerna på axlarna är så fina och även om jag tycker att jag blir bred om axlarna så kanske det vore bra terapi för mig och börja gilla dem istället. Tror ni inte? Om ni vill så får ni gärna kika in på min insta (erikatunroth) där jag lagt upp en liten film på mig i den, och säga vad ni tycker. Pleeease!
 
 Så vacker!
Allmänt, Mode & skönhet | |
#1 - - Anonym:

Tyckte klänningen såg din ut på dig och axlarna upplevde jag inte så breda. Den e ju självklart som känsla jätteviktig känns det inte 100% så blir det ju gärna en klänning som hänger mycket i garderoben hur fin den än är!

#2 - - Anonym:

Du var jättefin i klänningen!!

#3 - - Anonym:

Tycker inte alls att dina axlar ser breda ut, tittade länge men det ser normalt ut :)

Upp