Shoppinglycka!

Var på Grand Samarkand idag för lite shopping och storhandling. Mötte även upp mina killar för lunch. Det blev en otroligt bra shopping och jag som avskyr att köpa byxor hittade inte bara ett par utan två! Båda i sköna material och med resår i midjan, haha. Gillar den här loose fit-stilen så jeans är inget jag gärna har på mig. Om jag inte måste. Det finns ju sköna sådana med men jag gillar inte hårda byxor som sitter åt för hårt i midjan. Är ni några som instämmer? Även lilleman fick garderoben uppdaterade med byxor men i hans fall blev det just jeans. Han vill inte längre ha mysbyxor (är han verkligen min unge? Haha!) utan bara jeans. Så jag passade på att ta 3 för 2 på Kappahl och då med förstärkta knän. Ett måste på dagis har vi märkt efter att han har kommit hem med söndriga knän efter bara att ha haft nya byxor en dag.
 
Köpte även några nya hårprodukter. Nån som har testat det här märket? Lyko hade 20% rabatt så då får man ju nästan passa på!
 
 
Märker ni att det blir färre inlägg här inne? Jag hänger mer på instagram och är lite i valet och kvalet (igen!!) om jag kanske ska avrunda här inne. På ett sätt så är det roligare med bloggar tycker jag och man kan skriva mer och få in bättre kamerabilder. Men responsen från läsarna är otroligt viktig när man bloggar och jag märker att även ni minskar (eller är det bara tillfälligt?). Läser ni bloggar? Själv läser jag de flesta från mobilen och kanske inte alltid kommenterar. Men då är det ju så bra med det lilla hjärtat under varje inlägg så man kan lämna ett avstamp ändå och visa att man uppskattar inläggen. Det blir, som Trendenser sa, ett kvitto från läsarna och en form av en uppskattning. Man betalar liksom med likes och kommentarer. Ack så viktigt i denna branschen för att en blogg ska hålla lågan vi liv.
Allmänt, Bloggen, Mode & skönhet | |
#1 - - Anonym:

Anna B här, var hittade du byxorna? Jag måste ha och hata gå och shoppa ;-) kram

Svar: Hej!! :) Jag köpte de på Majkens rum (deras mest sålda byxa tydligen) och på Cassels. Ska försöka få upp bild på brallorna i veckan :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Jag läser alla inlägg 🙂

#3 - - Elin:

Läser alltid...kommenterar desto mer sällan. Har själv lagt ner bloggandet i vintras... Kanske får ta å följa dig på ig istället. :)

#4 - - Anonym:

Hoppas att du fortsätter, då jag inte har instagram :)

Upp