The pink one is going back

En helg som jag ser så mycket fram emot. Imorgon ska vi på bröllop och det ska bli så roligt att klä upp sig, mingla och partaja. Spänd på att få se brudens klänning med för den har jag hört så mycket om. På tal om klänning så blir det inte den rosa för mig (herrejösses vad velig jag är, haha!) utan den blåa. Provade båda en sista gång idag och den sistnämna känns bättre. Så den rosa åker tillbaka. Däremot så ångrar jag att jag inte köpte de där snygga svarta sandaletterna med lagom klack på Grand Samarkand häromdagen så imorgon ska jag hänga på låset när de öppnar och hoppas att de finns kvar.
 
Idag flyttade en till av kissemissarna till sitt nya hem. Kajsa verkar dock inte så orolig utan nästan lite lättad, haha. Skönt att det har gått så smidigt.
 
 
På söndag tänker jag mig en lååång sovmorgon (Arvid ska till mormor och morfar ett par tre dagar eftersom det är bröllop och sen jobb tidigt för oss) och på eftermiddagen tänker jag påbörja makeovern av hallen (om jag inte är alltför seg efter nattens festande, hihi). Det ska tejpas, spacklas och målas. Har så många idéer och får nog reda lite i det så jag inte "överinreder". Om man nu kan det ;)
Allmänt, Kattungar, Mode & skönhet | |
#1 - - Anonym:

Lägg gärna upp en bild på skorna, är själv på jakt efter skor till bröllop... såååå svårt!!

Upp