Årets sista

Tog några bilder med lilla kameran bara för att via er nyårsdukningen och vår nya möbel i vardagsrummet. Jag gillade först inte hyllan från Ikea som är samarbete med Hay men jag har tänkt om. Hade dock velat att hyllplanen skulle vara i trä och inte i plåt. Men den passar in i vår inredningen och fyller dessutom sin funktion.
 
 
Kvällens dukning är rätt lik juldukningen men med eucalyptuskvistar istället för grankvistar. Den fina buketten hämtade mannen upp på Söders blommor idag efter att jag beställt den hos dem över telefonen. Så smidigt när en av tjejerna i butiken vet vad jag gillar, haha. Nyåret ska vi fira med familjen Eklöf och det ska bli mysigt och lugnt. Kul för Arvid med som får hit kompisen Tyra och kan leka järmet med henne hela kvällen.
 
 
Vill passa på att önska er en riktigt härlig kväll och gott nytt år! Vi hörs nästa ;)

Hemma

Hemma igen efter ett par mysiga dagar i Linköping. Är så glad att brorsan och Hanna köpt hus där. Mycket närmre än till Stockholm och så smidigt att ta sig dit med bil. De har köpt ett fint funkishus och jag blev så förtjust! Ser fram emot att åka dit snart igen och se det ta form med möbler och inredning.
 
Lilleman gillar också deras hus :) Visst är verandan mysig?
 
Igår åkte Hanna och jag en sväng till Ikea och jag fick med mig ett par nya grejer hem. Så ikväll har vi byggt lite möbler. Ni ska få se imorgon! Nu ska jag fortsätta tömma den där chokladkartongen. På måndag, när alla helgerna äntligen är över, så måste jag ta tag i det där med pointsen igen. Det sket sig lite efter spa-dagen och nu hos brorsan, haha.

En dag på spa

Ja ni, jag kan ju inte annat säga än att jag behövde en dag som igår. Liggandes i en skön vilstol med en fin vän bredvid, ett glas prosecco i handen och chokladkaka på magen (ni läste rätt,  massa points bjöd dagen på men hur kul är det att hålla igen en sån här lyxdag?). Vi tog inga behandlingar utan nöjde oss med de olika bassängerna och bastu. Och det är ju så skönt att först kasta sig i en (is)kall utomhusbassäng och sen snabbt ner i den varma. Man piggnar till om inte annat, haha.

(null)

Nu är det full fräs för idag beger vi oss till bror och Hanna till Linköping. De har köpt hus där och det ska bli så spännande att se det och också väldigt mysigt att spendera ett par dagar med dem. Kram!
Upp