Day after christmas

Julafton är över och jag har inte det minsta ångest (som jag annars brukar ha dagen efter den stora dagen). Istället så ser jag fram emot en veckas ledighet med massa familjetid och nedvarvning inför hösten. 2018 kommer för mig att handla om jobb (jag ska jobba på ledarskap och bli en, förhoppningsvis, bra chef), familjen (såklart!), fortsätta med viktväktarna (snart i mål!) och så syskonförsök. Det sistnämnda kanske jag skriver mer om framöver men jag kan i alla fall berätta att vi har fått en ny läkare och vi har hittills lämnat fin-fina prover så efter nyår kör vi igång med behandling. Kanske kan 2018 ge oss ett lillasyskon? Jag är i alla fall hoppfull!
 
Idag öppnas Alladin-asken. Är det fler än jag som tycker att den fått ett nedsving?
 
Jag var tidigare ute på en långpromenad i regnet och blåsten och jag får så många kreativa idéer när jag är ute i naturen. Fick sådant sug efter att ta tag i bloggen igen och göra den både mer intressant och större. Inser att den får komma lite i skymundan men nu under julledigheten kan den ju bli lite mer prioriterad i alla fall :) Tanken är att jag under denna veckan ska få till en promenad per dag. Imorgon kör jag igång med att räkna points igen och det ska bli spännande att se vad vågen visar på morgonen, haha. Idag fortsätter jag med min choklad-diet som jag gått på de senaste dagarna och ska efter detta inlägg kila upp till killarna som kör med lillemans nya bilbana i lekrummet. Arvid fick så sjukt mycker julklappar igår och det tar tid att testa alla!
 
Min julklappshög var lite mindre men jag är så tacksam och nöjd över mina klappar. Både mamma och Jon hade fattat vinken med Ernst-prylar, haha. Vasen och ljuslyktan fick jag av mamma och av Jon fick jag Ernst-handdukar. Tack!! Och så den där parfymen! Den luktar såå gott och jag tröttnar aldrig!
 
Nu har jag bara en liten önskan kvar och det är nåt som ni kan hjälpa mig med ;) Gilla mina inlägg oh kommentera. Då kanske bloggen väcks till liv igen och fler hittar hit. Okej? :)
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Låter som en bra deal 😉. Saknar dina inlägg!

Svar: Härligt att höra. Nu hoppas jag vara på banan igen. Blir nog mer sporadiskt när jag börjar jobba igen men ett-två i veckan bör jag kunna få till :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Jennie:

Aladdin godis är mums !!

Svar: Farligt gott!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - josefine:

hoppas 2018 blir som du önskar! <3

Svar: Tack fina!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Anonym:

Aladdin har jag aldrig gillat, men däremot paradis:) kul om du skulle börja blogga igen.

Svar: Men jaa Paradis är ju bättre! Bara ljus choklad va?
Erika- familjeliv, träning och inredning

#5 - - Anonym:

Håller tummarna för bebis 2018! Småsyskon är underbart 🤗

Svar: Ja vi längtar och hoppas! Tack!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#6 - - Rebecka:

Håller helt med angående chokladasken! Varför ändra på något som funkar undrar jag 🙄😛

Svar: Haha precis!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#7 - - Cissi:

Kan inte annat än hålla med om chokladasken... :/ Och låter som att du har ett bra år framför dig ;) Spännande med resa till syskon ;)

Svar: Håll en tumme eller två för oss :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#8 - - Johanna:

Vad roligt att höra att det går framåt på syskonfronten, jag håller båda tummarna för er <3

#9 - - Mia:

Fin blogg du har🙂

Upp