Granar i huset!

Snön som kom inatt gav den där riktiga julkänslan. Så pass att vi idag åkte och köpte granar som vi sen satte in och klädde. På tok för tidigt kan nog vissa tycka men här hemma julpyntar vi tidigt eftersom jag sen kastar ut pyntet efter nyår, haha. Då vill jag ha vår, tulpaner och pasteller istället. Tur att min man ger mig fria tyglar (typ) när det kommer till pynt och inredning. I år har vi dessutom två granar. Lilleman fick en alldeles egen modell mindre kungsgran i sitt lekrum. Eller ja, i hallen jämte lekrummet. Men det är öppet däremellan så han kan njuta av den när han är där uppe och leker. Blev så mysigt!
 
Granen i vardagsrummet går i vitt i år. Tyvärr så luktar inte en kungsgran lika gott som en rödgran men barrar desto mindre.
 
 
 
Vi fick, precis som förra året, möblera om lite för att få plats med granen. Bordet ställdes ut från fönstret istället för längs med. Jag gillar att ha det på detta sättet med och rummet får ett helt annat utseende. Granen står dock på andra sidan rummet så nu ser man den direkt man kommer in i vardagsrummet. På bordet har jag lagt en gammal planka från skräpboden som jag pimpat med en egengjord julgrupp i gamma potta och ljus. Svårt att få till bra bilder i mörkret men visst blev det mysigt?
 
Nu ikväll hade jag tänkt baka vörtbröd till julafton men jag hamnade i soffan istället. Är helt slut efter en toppenhelg. Sötsuget är enormt och jag får slå mig själv på fingrarna för att inte ta ut ännu en lussekatt. Tror inte vågen visar fina siffror på tisdag och grämer mig lite för det. Nu kör dessutom Viktväktarna igång med nytt poängsystem och det ska såklart bli spännande. Har hört både bra och dåligt om det men tror att det blir bra i slutändan. På tisdag får jag veta mer!
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - ullie:

åhh ja men här brukar granen komma upp någon sista vecka där vid jul men längtar lite kan ja erkänna men ja e lite som dej o liksom tröttnar efter nyår o svårt att vänta tills 20da knut :D
så mysigt ni har det
kram o fin start på veckan ullie

Upp