Liba-pizza

Är ni några här inne som äter enligt Viktväktarna? I så fall så kommer här ett smarrigt recept på pizza med få smartpoints. Jag köpte Liba-bröd på Ica Maxi för 8 spänn för fyra stycken. Ett Liba-bröd är bara 4 sp så det är ju stor skillnad på det och vanlig oizzadeg. Jag toppade brödet med tomatpuré, rökt skinka, champinjoner, rödlök, riven ost och pizzakrydda. Man kan ju såklart ha vad man gillar men denna kostade endast 7 sp. Snacka om skillnad mot 54 sp som en vanlig pizza är :) Nästa gång tänker jag testa med kyckling eller tonfisk som båda är gratis i och med det nya räknesystemet.
 

Kom ut på ännu en promenad i morse och idag hade jag Jessica med mig som sällis. 9,5 km skrapade jag ihop och det är jag mer än nöjd med. I eftermiddag ska lilleman och jag på kalas på Leos och jag ser fram emot en kopp kaffe i cafeterian medan kidsen äter pannkakor och glass i födelsedagsrummet.
Allmänt, Mat, dryck & bak, Träning & hälsa | |
#1 - - Emma Vuckovic :

Ser smarrigt ut! Fräschare än en vanlig pizza👍🏼 Kram o god fortsättning!

#2 - - Martina:

Jag brukar göra libapizza med krossade tomater (mutti), riven mozzarella, chevre, purjolök, kalmataoliver, soltorkade tomater och inlagd kronärtskocka.... ringla lite honung över sen också och ät med lite roccula och ett gott glas rödvin... säkert inte så bra när man räknar points, men ett tips för något annat tillfälle kanske om det är smaker som du gillar? :-)

Svar: Men vad gott det låter! Tack för tipset! Det ska jag testa :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Jennie:

Hej Nej ett Libabröd är 6, 4 för de mindre :)

Upp