Som en fullgången bebis

Det var så längesen som jag bloggade så jag kom knappt ihåg mitt lösenord. Fick i alla fall ett ordentligt bloggsug nu ikväll så tänkte att jag bara skulle uppdatera er lite om hur det går med Viktväktarna. För ni trodde väl inte att jag hade gett upp, haha? Är ni förresten intresserade av att läsa om det?
 
Jag har ätit enligt vv i 4 veckor nu och det går så bra! Sammanlagt 3,9 kg har jag gått ner och även om jag försöker att inte låta vågens resultat påverka mig så ljuger jag om jag säger att jag inte är stolt över mig själv. Det bästa är dock känslan i mig själv. Jag känner mig så mycket smidigare och finare och kläderna sitter bra på kroppen. Häromdagen var jag i simhallen (i bikini! Måste skaffa en baddräkt!) och simmade 1000 meter och för första gången på väldigt länge så tyckte jag att spegelbilden inte var så fy skam. Märklig känsla för nån som inte gillat sin kropp de senaste åren. Nu är dessutom mitt första delmål uppnått- under 70 kg. Jej!
 
Såhär mycket har jag hittills gått ner. Nästan 4 kg. Som en fullgången bebis!
 
Jag tycker faktiskt inte att det har varit så svårt. Jag gör liksom ingen uppoffring utan är mer medveten om vad och hur mycket jag stoppar i mig. Blev dock glatt överraskad i morse vid veckans vägning när vågen visade -0,3 kg eftersom jag i helgen har ätit bra mycket mer än mina godkända smartpoints. Viktminskningen hade dock gått ännu bättre om jag verkligen hållt mig till dagens sp-intag och veckobonus men jag har absolut ingen brådska och ser det hellre långsiktigt än en quickfix. 
 
Veckan kan bli lite trixig för på torsdag ska vi ha julmys med jobbet med både pizza, glögg och julgodis. Men det skrämmer mig inte så mycket utan jag kommer äta och njuta. Det funkar ju och stannar vikten av en vecka så är det inte hela världen. Ikväll ger jag mig en klapp på axeln minsann!
Allmänt, Träning & hälsa | |
#1 - - Anonym:

Bra jobbat!

Upp