It will fit you

Tjejer, ni vet den där känslan när man kommer hem från jobbet och bara vill dra av sig jeansen, sätta på sig mysbyxorna och kränga av sig bhn och gå utan? Haha. Eller är det bara jag som vill vara så ledigt klädd som möjligt när man är på hemmaplan? Jag var på Twilfit efter jobbet för att köpa mig en ny skön bh som man inte vill dra av sig det första man gör när man kommer hem. Provade säkert tio stycken men valet föll till slut, till min stora förvåning, på den klassiska braletten från Calvin Klein. Kanske inte den snyggaste (till Jons stora förlust, haha) men förmodligen en som man kommer vilja ha på sig hela dagen och kvällen. En bh behöver ju faktiskt inte vara en med byglar, push-up och spets. Det känns som att man har kommit förbi det stadiet lite, haha.
 
En stor tumme upp till tjejerna på Twilfit i stan! Det var andra gången jag handlade därifrån och jag får lika fin och proffsig hjälp varje gång. Service minsann!
Allmänt, Mode & skönhet | | 4 kommentarer |

Chokladigt

När vi ändå pratar om mat så måste jag tipsa om just nu godaste kvällssnackset (på tal om sötsug om kvällarna, haha). Propud choklad! Jag är nog sen på bollen men efter att ha provat den med saffranssmak i julas och höll på att kräkas på kuppen så fortsatte jag inte med de andra smakerna. Men efter tips av kollegor så var jag ikväll bara tvungen att köpa hem och testa. Gjorde varsin skål till mannen och mig och toppade med banan och lite kokosflingor. SÅ GOTT! Smakar precis som chokladmousse och är dessutom full med protein. Bra efter träningspass om inte annat (när jag väl tar tag i det igen). Extra bra är att de även säljs i lite mindre portioner i 4-pack så man kan ta en till mellis eller just kvällssnacks med. Bra där!
 
 
Allmänt, Mat, dryck & bak | | 2 kommentarer |

Middagstips x 3

Behöver ni middagsinspo så kan jag dela med mig av tre recept som vi testat den senaste veckan. Alla är från Viktväktarkassen från CityGross och det är ju toppen att man kan få redan points-uträknade maträtter och sätta ihop sitt egna matschema. Måltiderna är ju liksom inte så svåra att följa utan det är allt man stoppar i sig däremellan. Speciellt kvällarna är tuffa för då är jag alltid så fikasugen, haha.
 
 
Allmänt, Mat, dryck & bak | | 3 kommentarer |
Upp