Jag ber er alla om en liten tjänst

Igår läste jag det mest sorgligaste inlägget någonsin på instagram. Jessica, som jag själv inte känner personligen men som är nära vän till nåra av mina vänner, skrev att hon och hennes man i helgen berättat för deras två barn att det inte längre finns någon mer cancermedicin för mamma. Hela hennes kropp är så sjuk och svag och nu vill den bara vila. Istället har hon fått hem hjälpmedel så hon kan avsluta sin tid hemma, med mannen och barnen. Jag har följt Jessicas kamp ganska länge och detta inlägget gjorde så ont i mitt hjärta. Jävla cancer!
 
För Jessicas del finns det inte längre nåt man kan göra och hon har aldrig bett om något mer än mer tid tillsammans med hennes familj. Idag kom det ett nytt inlägg och jag vill gärna delge er vad det står:
 
"Nu gör jag en kovändning i det här med swish kära följare- för jag har kommit på vad ni kan få hjälpa mig med om ni vill? Maldiverna, hotellövernattning eller SPA funkar ju tyvärr inte alls. Jag ligger i sjukhussängen i vardagsrummet majoriteten av tiden eller sitter i soffan. Men den tiden jag spenderar där utan barnen fixar jag med deras presenter! Kommer ni ihåg att jag pratat och skrivit om det i reportage, blogg och filminslag? Jag vill att de får något av mig på varje födelsedag tillsammans med ett kort. Jag har fyra år på mig att köpa presenter då och då, men naivt trott att jag haft länge tid såklart. Så häromkvällen fick jag köpa det sista gänget via nätet och har skickat @sanann77 med inköpslista på resten- och ruinerat mig på kuppen. Så om ni fortfarande vill hjälpa mig med något så skulle det var alldeles perfekt! Och jag lovar att varenda öre som eventuellt skulle bli över går direkt till barnen. Samtidigt vill jag be er om respekt nog att INTE ringa eller smsa mig på det här numret utan fortsätta skicka era fina meddelanden via instagram"
 
Vill ni hjälpa Jessica med ett litet bidrag så swisha valfri summa till 0709-695993. Jag har självklart swishat för även om inte detta går direkt till cancerforskning så är det ett bidrag som ger stor glädje till en fantastisk människa som hela tiden varit väldigt positiv till livet. En inspiratör utan dess like! Jag vet att vi är många som följt Jessicas kamp efter att ha sett henne på Nyhetsmorgon och i Cancerfondens utskick. Och även om det inte går åt det håll vi alla hoppats så vore det fint att göra detta för henne och för hennes barn. Fuck cancer!
 
En fantastisk bild lånad från Cancerfonden ♥
Allmänt | | 5 kommentarer |

Längtan efter våren

Jag brukar inte längta efter våren redan i januari eftersom jag älskar vintern. Men det är annorlunda i år. Varför vet jag inte. Kanske beror det på den obefintliga snön (som egentligen aldrig kom när den skulle) eller alla sjukdomar och vabb (och då är vi inte ens i vabruari ännu!).
 
Jag längtar efter den första värmen som landar i ansiktet, doften av asfalt och kogödsel, fågelkvitter, kaffe i solen i lä från den kalla vårvinden, de första penséerna i krukorna på altanen, musöronen på björkarna och kvällarna som blir ljusare för varje dag.
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Marmor & mässing funkar än!

Det sägs att både marmorn och mässingen försvinner mer och mer i inredningen under 2017. Men än har jag inte tröttnat på det. Tycker båda materialen är så stilrena och passar i de flesta hem. Både bordet och kaffepressen är från Mio och de hade gärna fått flytta hem till oss. Bordet är dessutom på rea och då kliar det såklart lite extra i ha-begäret, haha. Det skulle passa så bra som sängbord i vårt sovrum. Kaffepressen finns även i rostfritt stål men jag tycker nog den är finast i mässing. Perfekt om man bara ska gör en eller två koppar kaffe. Och så är det ju så gott med presskaffe!
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | Kommentera |
Upp