Stand in-klänning

Jajamän, visst blev det en löprunda! En runda med helt okej fart och som slutade på drygt 4 km. Och nog känns humöret lite bättre, precis som jag hade hoppats på. Nu har jag ätit och duschat och kommer efter en kopp myntaté gå och lägga mig. Hoppas somna fort innan jag skrämmer upp mig själv.
 
En annan sak. Ni vet den superfina klänningen som jag beställde till lördagens bröllop kom idag. Så fin MEN tyvärr inte fin på mig :( Mina axlar såg ännu bredare ut precis som jag var orolig för. Volangerna är ju så fina men tyvärr tog de över lite för mycket, på mig. Så imorgon skickar jag tillbaka den. Trist.
 
Jag hade dock lite tur i oturen för förra veckan när jag sprang inom Åhléns för att kolla in rean så hittade jag en stand in-klänning. Och den är faktiskt väldigt fin! Dessutom på 60% rea. Var lite osäker på om den passar på ett bröllop eftersom den är så mörk (mörkblå med silverränder). Men den är ju inte svart och volangerna på bröstet gör den ändå lite festlig. Vad tror ni? Kan man ha den på ett bröllop?
 
 
 
 

Depp pepp

Kom hem till ett tomt hus. Killarna har åkt till farfar ett par nätter. Jag såg först fram emot att få lite egentid här hemma men fy vad ångesten river i magen nu. Tycker det är så jobbigt att sova själv och funderar starkt på att stänga in katterna med mig i sovrummet i natt. Hade tänkt hålla mig sysselsatt med lite städ och pyssel men inte ens det känns lockande. Istället sitter jag med en Nocco i soffan och försöker peppa mig till en löprunda. Förhoppningsvis känns det bättre efter lite svett, flås och endorfiner. Ni får gääärna komma med lite pepp här. Känner mig rätt nere för tillfället. Men som sagt, bara tillfälligt hoppas jag.
 
 
Allmänt, Träning & hälsa | | En kommentar |

Min träning vecka 30

Helgen gick alldeles för fort! Men vi har haft härliga dagar och jag har fyllt dem med släktkalas, träning, hemmapyssel och nu söndagshäng med vänner. När det kommer till motion och träning så har jag denna veckan haft ett riktigt bra flow och jag hoppas att nästa vecka blir lika bra. Såhär såg vecka 30 ut:
 
Måndag: VILA (var rätt seg efter första jobbdagen)
 Tisdag: Kvällspromenad 7 km
Onsdag: Styrkepass i trädgården
Torsdag: VILA
Fredag: Styrkepass i trädgården
Lördag: Powerwalk 10 km
Söndag: Powerwalk/jogg 8 km
 
Imorgon hoppas jag på ett hemmapass. Eller en löprunda. Eller en pw. Känslan efter jobbet får bestämma. Nåt blir förhoppningsvis av. Har ni haft en bra träningsvecka?
 

Semestern känns som hundra år sedan..
Allmänt, Träning & hälsa | | Kommentera |
Upp