Allt är inte jordgubbssylt direkt!

 
Morrn morrn! Frukosten är lika dyster som vädret, haha. Hade det inte varit för sylten så hade det varit en nyttig frulle. Men min hemmagjorda jordgubbssylt fick pigga upp morgonen. Inser att man befinner sig på helt fel ställe i Sverige i helgen. Här i söder är det regn och grått och resten av landet soligt och varmt. Typiskt!
 
Hörrni, jag är lite ur gängorna. Kanske är det vädret som påverkar? Känner att det mesta är tråkigt. Till och med bloggen. Ni är inne och läser ser jag på statistiken men ni är rätt dåliga på att kommentera och gilla. Trendenser.se (läs gärna!) skrev nåt så himla bra om att vi bloggare borde bli betalda med gilla-knappen och kommentarer av läsarna. Vi bloggar ju till stor del för er skull och gör det dessutom gratis. Vi begär inte mycket men vill ju såklart gärna bli bekräftade genom likes och annat. Det är ju så vi bloggare växer, blir peppade och engagerade. Ju fler som gillar våra inlägg ju mer syns vi ju utåt och kan på så sätt få fler läsare. Förstår ni kontentan? Gå gärna in och läs vad Frida skriver för det är himla bra formulerat!
 
För övrigt så har jag bestämt mig för att lägga ner mitt lilla företag. Vad som händer med bloggen är i nuläget inte riktigt bestämt men det ena behöver ju inte påverka det andra. Företaget är ju en del för sig och bloggen en för sig, även om de såklart hänger ihop.
 
Nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe. Jag har dragits med huvudvärk ett par dagar och inget hjälper. Så drygt!
Allmänt, Bloggen | |
#1 - - Petra Krefors:

Bekräftelsen i att folk uppskattar det man gör är ju bränsle till att fortsätta. Tyckte oxå frida slog huvet på spiken i sitt inlägg👍🏻

Svar: Så bra att en stor-bloggare skrev just det inlägget tycker jag :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Sofia:

Läser din blogg på kvällen när barnen somnat och det närmar sig sovdags för en själv och tycker den är super- den känns så personlig och du känns som en väldigt mysig person:) hoppas man får fortsätta läsa ett bra tag framöver:-) kram på dig!!

Svar: Vad glad jag blir Sofia! Kul att du gillar vad jag skriver :) Kram och trevlig sommar!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp