Diy-väder

Idag kom regnet på besök men det gör mig ingenting. Perfekt inne-väder med möbelrenovering, pyssel och lite städ. Jag tycker oftast sådana här dagar med regn är rätt så välkomna efter flera soldagar efter varandra. Är det nån som håller med mig? Jag är inne i ett riktigt inrednings-flow och suger åt mig all inspiration på nätet och alla härliga inrednings- och diykonton på instagram. Följer flera kreativa konton som jag samlat på mitt pysselkonto @diybyerika. Följ mig gärna om ni vill se mina projekt även där!
 

Hittade en tavla med ram i svärfars och Sannas skräphög och norpade den. Tog bort motivet men behöll ramen. Det här kan man säkert göra nåt fint av! Har dessutom en idé för ramen jag köpte på loppis för en tia.
 
Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen åka in en snabbis till stan för att handla lite inför kvällens middag. Ett par vänner med kids kommer på hemmagjorda hamburgare. Tänkte även kila in på Lagerhaus för att införskaffa glasburkar. Ni ska få se vad jag ska ha de till!
Allmänt, DIY, pyssel & renovering | |
Upp