Jogg med efterföljande dopp i sjön

Har ni sett att man numera ser mitt instaflöde under headern? I alla fall om man läser via datorn. Då ser ni kanske en härlig strandbild från kvällen? Jag gav mig ut på en löprunda och sprang till badplatsen ca 4 km och tog sen ett underbart bad efter. Så skönt att svalka ner en varm och svettig kropp med ett friskt dopp i sjön! Det blev lätt sommarens bästa bad. Lagom tills jag kom fram så kom dessutom Jon och Lilleman med bilen och med sig hade de både en flaska med iskallt vatten och en handduk. Gulligt, och väldigt tacksamt! Jag hoppas på flera sådana här kvällsrundor efter jobbet! Sommaren är ju inte slut bara för att semestern är det :)
 
 
 
Ni som även följer mig på mitt diy-konto (@diybyerika) såg att jag tog en liten loppisrunda idag. Hittade två fin-fina ljusstakar, bland annat den här ovan. Jättefin med det svarta och mässinget tillsammans tycker jag! Jag älskar att strosa på loppisar. Just det att man aldrig vet vad man springer på och så att det (oftast!) är väldigt billigt!
 
Nu blir det lite tv-häng innan sängen. Imorgon bitti måste jag gå upp tidigt så jag somnar lätt på kvällen och kommer upp lätt på måndag när det vankas jobb. Fyra veckor semester har gått fort :(
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Träning & hälsa | |
#1 - - Anonym:

Låter hel mysigt med en löprunda å sen bad. Det får jag försöka mig på imon 😉

Upp