Bra avslut på en bra helg!

Vilken jädra bra helg det har varit! Jag avslutade den med en löprunda och jag är fortfarande hög på endorfiner. Om det var den goda Noccon precis innan eller det faktum att jag är på väg tillbaka in i matchen vet jag inte men idag kändes det lättare än i fredags. Då var det tungt i bröstet och såå tråkigt. Idag kändes konditionen mycket bättre och det var roligt. Litet minus dock att vadmusklerna känns stumma på nåt sätt. Typ korta. Kan det bero på dålig stretching? Eller kanske att de är otränade? Vet att ni är några löpfantaster som kikar in här så kom gärna med råd och tips på vad jag kan göra åt benen. Det är alltså inte benhinnorna utan mer vaderna som känns tunga. Egentligen skulle jag vilja gå en löparskola eller liknande för att få till rätt teknik för jag tror jag tar för korta steg och att det är det som känns i vaderna. Får se hur det känns nästa runda, vilket jag hoppas blir i veckan.
 
Testade denna ikväll och herrejösses så god! Mannen och jag nästan slogs om den, haha. Får nog köpa hem ett gäng. Har ni testat?
Allmänt, Träning & hälsa | |
#1 - - joly:

Tåhävningar! Har själv problem med vaderna emellanåt. Dom blir stumma, ibland trötta med en brännande känsla. Brukar ge med sig när jag gör tåhävningar regelbundet. 👍

Upp