En semestervecka går fort

Så, då var vi hemma och semesterveckan är över. Vad fort det har gått! Resan hem gick bra men fy vilket kaos det var på Rhodos flygplats. Ingen organisering för fem öre och jag kan säga (med risk för att låta gnällig och bortskämd) att just de timmarna på flygplatsen gav Rhodos ganska mycket minus i sin helhet. Köer (onödiga sådana!) och kvavt som tusan eftersom de verkade spara in på ac:n, haha. Nä, så just Rhodos blir det kanske inte fler gånger. Annars är ju Grekland väldigt fint men nästa resa får nog ändå bli Cypern och Sandy Bay ;)
 
När jag kom hem så låg det efterlängtat paket från Formeli på köksbänken och jag blev så sugen på att inreda och ändra om lite här hemma. Hoppas att energin och lusten finns på tisdag då jag är nationaldagsledig och har tid för det. Ska försöka hitta några fina ramar imorgon efter jobbet. Kommer såklart vsa er de fina affischerna när de väl är på plats! Nu ska jag titta ikapp Skam och sen gå och sova inför en arbetsdag imorgon som jag gissar kommer bli ganska så fullproppad efter en veckas semester. Men jag gillar det och har saknat mina kollegor!
 
Här hemma är det grönt och fint ute (vackra Sverige!) och faktiskt lite mysigt med regnet. Har tänt ljus och myst ner mig i soffan under en filt framför svtplay.
#1 - - Johanna:

Härligt att ni haft en bra vecka. Ja Sandy Bay är speciellt😊

#2 - - Anonym:

Erika! Välkommen hem! Vilket underbart hem du har att komma hem till..,Var har du köpt den rosa blomvasen? Måste ha 😍😍😍 /Anna b

Svar: Tack! :) Det är en kruka med mässingsfat fr Svenskt Tenn. Den är dock beige men ser lite rosa ut i detta ljuset ser jag nu :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp