Första riktiga semesterdagen


Vad tycker ni om min senaste kopp i samlingen? Hittade den på Blomsterlandet idag för en tjuga och tyckte att den passade mig, haha. Fanns i flera olika kategorier och det kan vara så att Arvid köpte en till världens bästa frisör och världens bästa polis med ;)
 
Vad jag älskar att ha semester! Love my job som ni såklart vet men känslan av att vara helt ledig är rätt grym den med! Vädret kunde såklart vara bättre men några dagars regn och blåst är helt okej för min del för då får jag verkligen chans att komma ner i varv och pyssla med ditten och datten på hemmaplan. Det är ju sådant jag gillar. Lilleman och jag har som sagt varit på Blomsterlandet idag och sen till mormor en sväng. På vägen hem slocknade han knall fall i bilen och sover fortfarande efter att ha burit in han till soffan. Egentligen livsfarligt att låta han sova mitt på dagen men han har ju med sommarlov så då tänker jag att han får göra lite som han vill med sömnen. Kommer nog inte tycka att den tanken var så bra vid nattningen ikväll dock, haha.
 
När han vaknar så ska vi njuta av nykokad jordgubbskräm som nu står på svalning. Köpte fem liter gubbar med mig på vägen hem och tänkte göra sylt på de som är kvar. Egentligen skulle jag vilja åka till något självplock men jag vet inte vart närmaste ställe är. Får googla det!
Upp