Höstblåsor

Jag har åkt på höstblåsor och har fruktansvärt ont och klåda på fingrarna, i handflatorna och under fötterna. Ett par i ansiktet har jag med fått. Har sovit max tre timmar i natt och på morgonen satt jag i ett kallt fotbad och nu med fötterna på en kylklamp. Usch och fy! Febern verkar i alla fall ha gett med sig och halsen är bättre så förhoppningsvis är det på väg åt rätt håll. Ikväll hoppas jag vara tillräckligt pigg för att orka med ett par timmars middag med mina kollegor. Och imorgon hoppas jag på jobb. Får i värsta fall ta på mig tunna handskar, haha.
 
Kom i alla fall ut en sväng i trädgården igår och plockade in en stor bukett blommor. Pionerna är fina nu!
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Usch minns när dottern hade det. Hon hade i munnen! Det var några långa hemska dagar 😦. Krya på dig!

#2 - - Anonym:

Är inte det väldigt smittsamt? Du borde absolut inte gå på restaurang bland folk med höstblåsor?

Svar: Jag antar att de torkar borden och diskar besticken efter mig ;)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Anonym:

Jag håller faktiskt med föregående inlägg. En middag med jobbet kan man ta när man är frisk. Men men alla tänker vi olika

Svar: Jag är frisk och har varken feber eller halsont. Enligt läkaren så kan jag gå tillbaka till jobb även om jag har blåsorna kvar. Jag tog inte på några offentliga ytor såsom dörrhandtag eller liknande och hade handsprit med mig som jag spritade händerna med. Blåsorna smittas dessutom lättast innan de bryter ut så då kan ju vem som helst gå omkring med blåsor. Detta är ett virus så som förkylning och hosta. Jag är väldigt noggrann med att inte gå till jobbet om jag är sjuk eller smittar. Tycker dessutom det är väldigt intressant att sådana här kommentarer alltid är anonyma!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp