I hammocken

 
Vi har övertagit mammas och pappas hammock eftersom de flyttar till lägenhet och i den har jag spenderat största delen av helgen. Jag har alltid velat ha en hammock även om de inte är världens finaste utemöbel, haha. Jag piffade till den med ett blommigt täcke och kuddar och det får duga tills jag kommer på nåt bättre. Planen var att lägga mig där idag under en filt men jag har varit så jädrans dålig med hög feber och har inte kommit upp från soffan. Tror dessvärre att Jon har smittat mig med sin halsfluss så imorgon bitti är det jag som ringer vårdcentralen om inget mirakulöst sker över natten. Suck vad trist detta är! Tror det i så fall blir min fjärde penicillinkur detta året och det kan ju inte vara nyttigt.
 
 
 
Allmänt, Gransholm- TRÄDGÅRDEN | |
#1 - - Ida:

STACKARE!!! Krya på dig <3

#2 - - Tina:

Trist! Måste du ta penicillin då? Jag har enbart gjort det en gång som barn, man blir ju oftast frisk ändå bara att det kanske tar något längre tid. Det som händer på sikt är att vi får resistenta bakterier.

Svar: Det är virus jag har och då funkar inte penicillin. Om det är bakteriell halsfluss så bör man ta penicillin för annars kan det bli ganska stora komplikationer efteråt. Om man går med en obehandlad bakteriell infektion. Men för mig var det inte aktuellt. Så, bara att vänta ut det. Peppar peppar så är iaf febern ngt lägre idag.
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp