När man hamnar i inredningstankar

Det slår aldrig fel! Första dagen på semestern, varenda år, så blir jag alltid så inredningssugen och får tusen planer i huvudet för hur jag vill göra om här hemma, haha. Detta året är det matsalsdelen som blir drabbad. Vår stora vita skänk har jag lagt ut för försäljning och istället tänker jag köpa en nättare variant och ställa där. Jag älskar laptopbordet VITTSJÖ från Ikea och tänker mig en av hyllorna i samma serie. Det blir lite luftigare med och inte så trångt. Vad tror ni om det? På Pinterest finns det mycket inspo att hämta och jag har en bild framför mig hur det kommer att se ut. På söndag drar vi till det blågula huset och köper lite nytt och jag har en lång shoppinglista med smått och gott.
 

Jag satt och kollade igenom min kategori Hus, hem och inredning och det är så roligt att se hur ens inredning förändrats genom åren. Och, om jag får säga det själv, vad fint och mysigt vi faktiskt har det! Jag är så glad att jag har bloggen att se tillbaka i och blir inspirerad av mina egna bilder jag tagit från vårt hem. Likaså när det gäller gravid- och nyföddhetstiden. Så mysigt att se tillbaka och läsa om hur tiden var då.
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

På vilken sida hittar man din skänk? :)

Svar: Den finns i ganska många inlägg. Kolla under kategorin Hus, hem och inredning så ser du den rätt ofta :) Gick inte att länka från ett specifikt inlägg nu på mobilen.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Tänkte mer på om man var intresserad av att köpa den :) vart man hittar annonsen? Om den nu finns kvar?

Svar: Ahh okej :) Den finns på köp- och säljsidor på Facebook. Tillhör du nån sådan i Växjö? Jag har lagt ut den för 1200:- Du kan maila mig på Erika.tunroth@gmail.com för bilder och mått annars.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Anonym:

Tänkte mer på vilken sida den var ute på till försäljning :) om den nu finns kvar?

Upp