Ett par dar i Blekinge

Vi har haft ett par riktigt sköna dagar nere hos svärfar och Sanna i Olsäng. Våren visade sig litegranna med strålande sol och flera plusgrader. Åå jag blir så lycklig av detta vädret!
 
Huset har svärfar blåst ut och totalrenoverat sen de flyttade ner 2013 och i november flyttade de in. Så fint med takbjälkar och sovloft!
 
Våren har officiellt kommit nu :)
 
Jag fick till en löprunda med bästa Pia som sällskap på cykeln. Bra träning för konditionen att prata samtidigt som man springer tänker jag!
 
Arvid har haft så himla roligt i helgen och han ville inte åka hem. Han tjatade om farfar och traktorn hela vägen hem, haha.
 
Tack svärfar och Sanna för två mysiga dagar! Vi ses snart igen!
 
 
Både Jon och jag vaknade med halsont i morse och nu mår jag riktigt kymigt i kroppen. Vill och kan inte bli sjuk till nästa vecka för då har min kollega i receptionen semester. Får knapra lite Alvedon, dricka mycket vatten och äta mycket frukt och grönsakerna de här dagarna och hoppas på att jag kan stävja det. Lillemans koppor börjar i alla fall torka ut så i mitten av veckan hoppas vi på dagis igen.
 
En sak till, jag är medveten om att jag bjussar på riktigt kassa foton men min systemkamera är fortfarande på lagning. Håkan från Ernstsons foto ringde i fredags och meddelade att de äntligen fått en offert av verkstaden som de skickat den till. 1900 hundra spänn kommer det gå på! Ett nedrans rån kan jag tycka! Det höll Håkan med om och sa att han kunde testa att laga den men att objektivet förmodligen inte skulle klara sig. Men det viktigaste för mig är helt klart att kamerahuset håller. Objektivet som sitter på är hyfsat billigt och det kan jag köpa ett nytt. För hundan, vad jag saknar min kamera nu!
#1 - - Emma:

Vilka underbart häftiga bilder!

Upp