Att springa vilse på Rhodos

Fick ett ryck i eftermiddags och bestämde mig för att springa en runda. Om det var allt päsande i solstolen eller de två kopparna kaffe som gav mig energi har jag ingen aning om men en halvmil blev det i alla fall! Jag lyckades dock springa vilse efter att jag sprungit upp en bit från strandpromenaden, haha. Fick till slut syn på en norsk Tui-tjej som lotsade mig rätt. Jag hade sprungit förbi vårt hotell fast på en gata högre upp. Ja så kan det gå när man springer i egna tankar och med solen i ögonen. Fick sällis av en hemlös hund den sista kilometern med och det var lite mysigt för han följde mig ända hem till dörren. En riktig gentleman minsann!
 
En resorb innan kvällens vin blir bra :)
 
Nu har vi precis ätit middag. Ikväll blev det en pasta med tomatsås på terassen. Lite mysigt att käka på "hemmaplan" med och inte bara på restaurang. Lite enformigt på nåt sätt. Blir nog en tidig kväll för vi 
är alla trötta efter en heldag i solen. Snacka om att vi har gått in i semester-mood med tidiga kvällar och sovmorgon ;)
Allmänt, Träning & hälsa | | Kommentera |

Strandväder

Nu snackar vi utlandsväder! Klarblå himmel, ljumma vindar och soool! Dagen har till största del spenderats på stranden. Där fläktar det lite mer och Arvid gillar att bygga i sanden. När vi kom tillbaka till poolen vid vårt rum så var alla solsängar upptagna. Typ hälften av dem var paxade med handdukar och sånt gör mig så jädrans sur. Om man har gått in till rummet för siesta så är man väl schysst och lämnar solstolen åt någon annan? Jaja, vi fick i alla fall tag på ett par stolar precis utanför vår terass sen så vi fick ett par timmar vid poolen med. Ordningen återställd.
 
Vi har hittat ett ställe som gör grymt goda pitabröd med halloumi och tzatziki. Stående lunch varje dag :)
 
Och idag blev det körsbär till efterrätt för lilleman. Det behövde hans mage :)
 

Skönaste sandalerna

 
 
Måste passa på att tipsa om världens skönaste sandaler! Var på Skopunkten innan vi åkte och passade på att köpa lite nya sommarskor. Jag tycker de har många fina och tack vare deras deal om att köpa 3 par och endast betala för 2 par så kan man göra riktiga fynd. När det kommer till höst- och vinterskor köper jag gärna lite mer rejäla i bra märke men när det gäller sommaskor så får kvantitén styra framför kvalitén. Nån som känner igen sig?
Allmänt, Mode & skönhet | | En kommentar |
Upp