Åtta från idag

Första heltidsveckan på länge är gjord och det är skönt att vara tillbaka på jobbet igen med världens bästa gäng! Lilleman och jag firade in helgen och det fina vädret (äntligen!) med lunch/mellis på altanen.
 
 
Kesoplättar med bär och vaniljkvarg. Och så kaffe på det! Mums!
 
Min lille trädgårdsdräng skulle kratta. Kolla in blåbärsmunnen, haha! :)
 
Han tog i för kung och fosterland, haha!
 
Kattungarna är så härliga nu. De är nyfikna och stapplar fram på sina skakiga ben. Svårt att få bra kort på den kolsvarta men håll med om att den är bra söt? Kajsa har förresten börjat löpa redan. Kastrering är inbokat om några veckor. Tror inte hon är sugen på en kull till redan nu ;)
 
Jag avslutade den braiga eftermiddagen med en kort (men jobbig!) löprunda. 3 km och 20 minuter landade den på och det är jag nöjd med för nu. Ska ta det lugnt men längtar tills jag får rutin på löpningen igen. Dags att blicka framåt! Förresten, den här är nog den bästa  pepplåten just nu!
 
Och kvällens middag blev pizza a la WOS. Helt okej men jag kan erkänna att jag även tog en bit av killarnas mer onyttiga pizza med. Ikväll har jag dessutom tänkt äta lite godis. Jag kör inte WOS helhjärtat denna gången utan ville mer ha lite inspiration på nyttiga måltider och framförallt bra frukostar och mellanmål. Nu äter jag var tredje timme och jag mår så bra av det. Blodsockret dippar inte och jag känner mig pigg och glad. Heja!
Mirre

Ser jättemysigt ut