Från två hörn

Vilken bra helg vi har haft! Det känns bra att gå tillbaka till jobbet imorgon. Kommer dock bli en stor omställning eftersom jag numera kommer jobba heltid. Hade planerat att jobba 100% från första maj för att skydda min SGI. Men det beslutet var ju helt i onödan. Jaja. Det blir nog bra ändå. De senaste två veckorna har varit så hemskt tuffa och väldigt ledsamma. Jon och jag pratar ofta om det och jag tror det är bra att ventilera sin ilska och sorg med varandra. Men nu är det nya tag och framtiden får utvisa vad som sker. Nu har vi i alla fall blicken fäst mot Rhodos om tre veckor och efter det får vi se om vi väljer att försöka igen.
 
Jag har städat övervåningen idag och därmed ändrat om lite (älskar att flytta runt lite småmöbler och ändra om bland krukor och växter). Den fina rottingrullvagnen har jag fått av mamma idag (liknande den jag har i vardagsrummet) och så har det äntligen hamnat böcker och prylar i hyllan i sovrummet. Fick såklart inte plats med alla mina böcker men mina favoriter av Camilla Läckberg, Mari Jungstedt, Sofie Sarenbrant, Johan Theorin, Ninni Schulman och Denise Rudberg fick i alla fall plats.
 
På tal om inredning så är ett nytt projekt på gång. Men mer om det en annan gång. Kanske redan imorgon kväll ;)
Micha

Så glad jag blir av att läsa att ni har haft en bra helg. Fokus på resan nu & sen kommer den riktiga sommaren. Njut av den, det där andra kommer ge sig allt eftersom.
Jag är sjukt avundsjuk på resan iaf...nästa vår kanske vi kan åka ihop! Puss! ❤

Mirre

Bara skönt att få komma iväg på en semester och rå om varandra extra mycket, för man måste tanka också, får ni se hur ni känner helt enkelt sedan