Låt maj bli bättre än april

Hann spendera nån timme i solstolen innan jag fick hemsk mensvärk (eller mf-värk kanske man ska säga). Det kom som värkar och jag grät av smärta. Jag har blött en del men inte så pass att jag tror allt kommit ut. Jon tog fram värkmedicinen jag fick med mig från sjukhuset och la en värmedyna på magen. Mamma och pappa hämtade lilleman som får vara hos dem i natt. Känns tryggare så. Jag somnade och sov ett par timmar. Känns lite bättre nu men är beredd på att kvällen och natten kommer bli jobbig. Imorgon bitti får jag ta kontakt med gyn och höra hur jag ska göra med operationen. Kanske vill de göra den ändå för att vara säker på att allt kommer ut?
 
Alltså fy vilken vecka! Måtte maj månad bli bättre än april. Jag vet att det inte är varken roliga eller inspirerande inlägg jag bjudit på de senaste dagarna. Men detta är ju livet och man utsätts alla för prövningar. Detta är dock något som jag aldrig vill prövas inför igen. Nu ska jag bara igenom den här skiten, sen kommer jag på banan igen.
 
Jag öppnade i alla fall ett fönster så jag fick känna vårluften och höra fåglarna. Att fönsterrutorna är smutsiga försöker jag koppla bort.
, Allmänt, Längtan efter syskon | |
#1 - - Emma Vuckovic :

❤️

#2 - - Anna:

Så himla ledsen för det du/ni går igenom. Känner dig inte men har de senaste åren hoppats på att mötas av ett inlägg med syskonflagg på.. så orättvist livet är :(
Måste dock få dela med mig av en litensolskenshistoria i tråkiga tider. Har en studiekamrat som fick sin dotter med hjälp av ivf , hon blev gravid spontant förra sommaren och fick tyvärr missfall. Nu i vår skulle de börja med behandlingar igen men då visa det plus igen ❤️ Nu är hon i v 19. Massa kramar och allt gott år er!

#3 - - Hanna Karlsson:

Tänker på dig! <3

Upp