Mixad

 
Oturen har inget slut. Igår kväll när jag skulle mixa dadelbollar så fastnade jag med fingret i mixern. AJ! Blodet sprutade och Jon fick senare under kvällen torka både köksluckor och tak. Jag fick en smärre (!) chock och bara skrek och grät. Vi ringde efter Jons bror som kom och såg efter lilleman som låg och sov och Jon och jag begav oss till akuten. Förmodligen världens snabbaste besök där och efter lite tejpande och bandage kunde vi åka hem igen. Alltså inte så farligt som jag först trodde. Men det blöder ju nåt så jäkligt från fingret! Nu tycker jag att jag förlorat tillräckligt med blod de senaste dagarna och hoppas på att det blir lite lugnt framöver. Puh!
 
Idag ska jag in till stan och det känns lite läskigt att lämna hemmet efter att i princip ha levt i sängen och soffan den senaste veckan. Tänker jag ska kila upp på jobbet och säga hej. Jag saknar mina kollegor och ska samtidigt passa på att kolla mailen och lite annat. Har bestämt mig för att inte öppna jobbmailen på hemmaplan för tillfället.
Allmänt | |
#1 - - Therese :

Nog med tråkigheter för er. Jag gjorde samma sak för drygt två månader sen. Fick du sy många stygn? Ha en bra helg!Jag

Svar: Slapp sy utan de tejpade bara. Men jag tycker inte att det har läkt ihop så fint..
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Therese :

Okej när jag kom in till akuten så tyckte sköterskan att vi skulle tejpa men läkaren bedömde att vi skulle sy. Jag fick sy på tre ställen, några stygn på varje ställe. Nu drygt 2 månader senare är det läkt fint men fortfarande öm, tog nog 6 veckor innan det kändes bra. Hoppas ditt läker fint!

Svar: De hade nog behövt sy med tanke på hur det ser ut nu. Vill inte riktigt läka ihop. Men nu är det ju för sent att sy. Får se hur det ser ut om några dagar.
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp