Nu är vi här!

Så då är vi äntligen på Rhodos! Resan igår gick bra (och snabbt!) men lilleman hade myror i brallan och tyckte det var rätt så trist att flyga (förutom start och landning, haha). Jag hade nog för höga förväntningar på hotellet och rummet så blev lite besviken. Vi hade önskat rum på markplan med terass istället för balkong men fick balkong på första våningen med utsikt över gatan och dånande lastbilar. Gnällig som jag är så klagade jag i receptionen. De var superhjälpsamma och erbjöd oss först en större lägenhet med havsutsikt och terass fast för 30 euro mer per dygn. Smålänningar som vi är så tackade vi nej. Då sa de att de hade ett rum till vid poolen men att de tyvärr skulle bli en nedgradering men att vi var välkomna att kika på det. Nedgraderingen innebar inga extra handdukar och morgonrockar typ (som vi förmodligen ändå inte kommer att använda) så för oss var det bara lyx med det nya rummet. Inget fancy men absolut helt okej och så mycket mysigare att sitta vid poolen när man käkar frukost än vid en störande gata :) Jon var ganska nöjd med att han har en gnällig fru denna gången som tog tag i det lilla i-landsproblemet, höhö.
 
Himla vackert med havet!
 
Vi ♥
 
Marmor-stenar. Eller "Farmor-stenar" som Arvid trodde det hette ;)
 
Mina killar ♥
 
Nån som rullade sig i sanden, haha.
 
Himla skoj att bygga med stenar tyckte mini. Häftigt med hans namn tyckte han med!
 
Och så kom ovädret in..
 
 
Idag har vi hängt på stranden ett par timmar innan mörka moln med åska kom och täckte solen. Imorgon ska det tydligen regna men ska det bli fint resten av veckan. Hoppas! Idag får det bli lite lekplatshäng, matshopping och så kanske poolbad senare i eftermiddag om solen kommer tillbaka.
 
Hoppas allt är fint med er där hemma och fortsätt gärna kika in här om dagarna för jag ämnar uppdatera dagligen. Semestern blir med andra ord inte bloggfri och tur är väl det!