Ny mascara!

I samarbete med fristående hudvårdskonsult Pernilla Alm
 

Igår låg det ett väldigt spännande paket i brevlådan. Nämligen Lash Intensity Mascara från Mary Kay. Jag har fått äran att testa denna och ge en ärlig recension. Testade den i morse och jag kan redan säga att den får högt betyg av mig. Första anblicken av borsten gjorde mig lite besviken men oj så fel jag hade!  Den här var väldigt enkel att applicera och separerade fransarna direkt. Mascaran har suttit bra hela dagen och jag har sluppit pandaögon. 
 
Mascaran ger 200% mer volym och 84% mer längd. Den har en vårdande effekt, återfuktar fransarna och innehåller skyddande antioxidanter. Det låter lovande och jag är spänd över förväntan. Kanske blir detta en ny favorit och jag kan äntligen släppa min vanliga mascara som torkar ut alldeles för snabbt i behållaren.
 
Jag återkommer med en ordentlig recension om en vecka sisådär. Vill ni veta mer om den redan nu och ta del av ett riktigt bra erbjudande (gäller till den 10 juni) så kan ni kontakta fristående hudvårdskonsult Pernilla Alm på 0727-4000934 eller maila henne på pernilla.alm.mk@gmail.com.
Allmänt, Mode & skönhet | |
Upp