Solen, var är du?

Semestern blir rätt så långtråkig när det är kasst väder. Vi har legat en liten stund vid poolen idag men fick gå upp ganska snabbt för det kom tunga moln och blev rätt så kallt. Killarna gick till lekparken och jag ska joina dem så fort värktabletten kickar in. Så himla typiskt att lingonveckan kom på besök just nu! Har inte haft någon som helst koll på den efter missfallet så den kom såklart med stor besvikelse. 
 
 
Igårkväll gick vi ner till stranden och lilleman plockade stenar. Han hade hela fickorna fulla så han tappade byxorna när han gick, haha. Det är på nåt sätt väldigt rofyllt att leta vackra och lite speciella stenar tycker jag. Lite som terapi på nåt sätt. 
 
 
Nu ska jag leta upp killarna och föreslå glass. Är rätt så sugen på att åka in till Rhodos stad men tror inte Jon och Arvid är lika peppade på det, haha. Jag har svårt för att bara ta det lugnt som ni märker ;)
 
 
jeanette

Hoppas vädret bättrar sig, inte kul när man åker iväg och vädret är kasst. Fast glöm inte Rhodos stad och då menar jag förstås Gamla stan, innanför muren.

Svar: Det vände i eftermiddags och resten av veckan blir fin :) Får se om det blir ngn utflykt. Vi har ju en liten huligan som får bestämma takten :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Annsofie

Åh, hoppas vädret vänder! Rhodos stad är supermysigt och en hel del att shoppa. Kramar🤗