Sommargarderob


Det har blivit lite nytt i lillemans garderob inför resan. De flesta av sommarkläderna han hade förra sommaren har han vuxit ur. Gjorde en beställning på HM för ett tag sen och bland annat detta klickades hem. Ett par snygga randiga shorts och t-shirt med tryck. Lädersandalerna är suuuupersnygga, som Arvid säger, och dessutom väldigt sköna i lädret. Dessa är i storlek 26 och de i storlek 25 från förra sommaren tänkte jag sälja. Nån som är intresserad?
 
 
Själv behöver jag klänningar! Insåg när jag rensade garderoben häromdagen att jag i princip inte har några sommarklänningar. Det är ju rätt så varmt på Rhodos nu och typ det jag lever i när jag är utomlands. Nån som kan tipsa om fin(a) klänning(ar)?
J

Jag är intresserad av skorna. Hittar inte din mailadress, men maila mig gärna på josephine.sjoqvist@gmail.com :)

Svar: Jag har mailat dig :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

PIllan

Jättefina kläder, älskar blått på sommaren! Har haft samma sommarkläder i flera år nu.... känns som man sällan får användning av fina somriga klänningar... men jag köpte faktiskt några nya förra veckan! Hoppas hoppas dom kommer till användning mycket framöver ;)

Kram P

Svar: Men åh vad blev det för några? Har du bloggat om dem? Kram!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Anonym

Så fina kläder :) Har du några kläder efter A som du tänkt sälja? Therese

Svar: Japp en del :) Vad är du ute efter och vilken storlek?
Erika- familjeliv, träning och inredning

Mirre - Sweetwords

Så fina kläder, =D

Therese

Jag är ute efter mjuka shorts i storlek 98 och även t-shirtar. Görna i grönt eller med fordon/frukter på :) Även om du har sommarskor/sandaler i storlek 25/26. Therese