Pappans dag

Godmorgon! Här har vi firat pappan i huset med saffransscones och presentkort på massage. Jag känner att det är liiite för tidigt med ett lussekattsbak så kompenserade det med saffransscones. Så gott!
 
 
 
Saffransscones
 
4 dl vetemjöl
1/4 tsk salt
1/2 tsk socker
2 1/2 tsk bakpulver
1 påse saffran
50 gram smör
2 dl mjölk
 
Blanda samman mjöl, salt, sockret stött med saffranet och bakpulvret. Finfödela smöret i mjölblandningen. Tillsätt mjölken och rör ihop till en deg. Knåda ihop degen och lägg till två runda kakor på en plåt och skåra varje kaka i fyra delar. Grädda i ugnen på 250 grader i ca 12 minuter. Gott med kanelsmör på!
 
 
Idag blir det diverse söndagsfix här hemma. Jag håller på att skriva matschema för den kommande veckan och när den är klar så ska killarna åka och veckohandla. Själv har jag tänka putsa fönstrena och sen pyssla lite inför julen. Det är min terapi och dessutom något som man bjuda in resten av familjen till (om de vill, haha!).
 
Tänker såklart dela med mig av mina diy:s så fortsätt gärna kika in här emellanåt även om jag inte uppdaterar lika friskt som tidigare. Så nöjd med beslutet att lägga ned företaget och inte behöva känna kravet av att leverera varje dag utan mer när lusten faller in. Besöksstatistiken har såklart minskat men det bekommer mig inte så mycket. Ni som tittar in här är i alla fall hjärtligt välkomna tillbaka och jag hoppas att jag fortsätter att inspirera er ♥
Allmänt, Familj, kärlek & vänner, Mat, dryck & bak | |
#1 - - EVELINA:

Vad gott allt ser ut, och särskilt dina saffransscones! Vilken bra farsdagspresent också :)

Roligt med julpyssel, själv försöker jag hitta julpynt allt vad jag hinner just nu, svårt bara att bestämma sig för vad man ska ha :D

Upp