Citat x 2

Jag har fastnat för inramade citat. Men inte de där klassiska som Amor vincit omnia och blablabla. Nä, utan citat från olika tv-program eller som helt vanligt folk har sagt. Två av dem har jag skrivit ut och satt upp. Den översta hittade jag i en barnbok som Arvid och jag läste och tycker det passade fint att ha just i hans rum. Det andra är från ett tv-program med Kalle Zackari Wahlström. HImla bra ord! Funderar på att ta roliga citat som lilleman sagt och rama in de med. För det finns ju ett gäng både knasiga och kloka sådana från vår 4-åring :)
 
 

Frukostbricka

I veckam hade mamma och jag pysselkväll. Hon målade och gjorde en sådan ljusstake som jag själv tidigare gjort och jag knåpade ihop en egen variant av frukostbricka. Blev inspirerad av allas vår Ernst och hans bricka och gjorde om en gammal skärbräda från Ikea. Borrade hål för rep som handtag, skruvade fast en ljushylsa och målade ett mandalamönster av en mall jag hade hemma. Jag gillar den jättemycket och den passar perfekt storleksmässigt på soffans armstöd I jul får det stå en glöggmugg och ligga några pepparkakor på brickan istället. Jag längtar så efter advent och allt julpyssel nu!
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering | | 4 kommentarer |

Tre nyanser av grått

Jag gick loss med färg på annat än bara nyckelringar i helgen. För några år sedan när Netto började bli populärt med sina snygga och billiga inredningssaker så köpte jag ett gäng kopior Ib Laursen-vaser. Jag har använt de ganska flitigt men har tröttnat på den gräddvita färgen. Målade tre av dem i min absoluta favoritfärg. Grå! Jag blandade till tre olika nyanser och tycker att det blev riktigt bra! Fint att ha de tillsammans i grupp med, tycker ni inte?
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
Upp