Hej!

Dagarna går så fort och man hinner knappt stiga upp ur sängen förrän det är dags för att gå och lägga sig igen. Jag har varit rätt så trött om kvällarna men gissar på att mörkret bidrar till det. Det är mest jobb för min del, även om jag denna veckan varit hemma onsdag-fredag pga halsont igen. Dessutom tappade jag rösten på tisdagskvällen och har knappt fått fram ett ord. Med andra ord har det varit tyst och lugnt för mina grabbar här hemma om kvällarna, haha.
 
Har inte använt kameran på evigheter (har ju använt den mest till bloggen och eftersom jag inte bloggar på samma frekvens som tidigare så blir tyvärr även den liggande) och känner mig riktigt ovan vid inställningarna. Men jag knäppte några bilder för att visa vad jag gjort på senaste.
 
 
Jag såg på ett instagramkonto häromdagen att man hade satt en orkidé i en vas med vatten istället för i kruka. Snyggt tyckte jag så jag härmades! Nu får vi se hur länge den lever.
 
 
Mannen och jag firade fruktbröllop i torsdags så han kom hem med en stor bukett vita rosor och en hel kasse med just frukt för att fira. Tack älskling ♥
 
 
Lite loppisar har jag med hunnit med och bland annat så inhandlades de här fin-fina svalorna i mässing. Ska ha de på väggen men inte riktigt bestämt var ännu. Visst är de ljuvliga?
 
 
Och så har det såklart blivit lite diy:s med :) Den mesta tiden för det har i och för sig gått till att göra halsband, armband och nyckelringar till min lilla rosa månads-kampanj (uppe i över 2000 kronor nu!) men jag har även testat att göra egna ljus. Har sparat ljusstumpar som jag förra helgen smälte i vattenbad, droppade i kanelolja och hällde i tomma burkar. Fint och billigt. Trevlig gå-bort-present tycker jag!
 
 
Arvid har blivit en hejare på att skriva bokstäver och häromdagen skrev han sitt namn. Stolta föräldrar vill jag lova! Han har börjat gilla att rita och måla (mer än innan!) med och kan sitta länge med det. Mysigt!
 
 
Fick med mig en Elefantöron-bebis av mamma idag och som jag hoppas blir en stor och fin växt.
 
 
Jag gillar ju, som en del av er vet, kastanjer och plockar alltid en massa sådana på hösten. I år har de dessutom fått lite mönster på sig av en poscapenna. Rogivande att sitta och kludda på om kvällarna.
 
 
Men nu, nu blir det en kopp kaffe och senaste numret av Härligt hemma. MIna Ernst-kaffekoppar jag beställde för ett tag sen kom häromdagen och är numera (såklart!) mina favoritkoppar. Trevlig lördagskväll vänner och klicka gärna på hjärtat om ni gillar mitt inlägg. Puss!
 
 
#1 - - Elin Bjurek:

Snyggt med orkidén, aldrig sett innan men det var ju smart! :)

Upp