Sunday mood

Söndagshumöret här hemma är rätt lugnt. Lilleman fick feber igår kväll och den sitter i även idag. Så medan han går på Alvedon och myser runt i sina nya snickarbyxor som han vägrar ta av sig så rensar jag kökslådorna. En massa nyckelringar ska göras klart med och nu är jag uppe i så mycket mer pengar till bröstcancerfonden än vad jag hade kunnat hoppas på. Så roligt! Och så känns det extra bra på grund av den låga kommentaren jag fick av "Anna" i det här inlägget. Touché!
 
 
Katterna, mor och son, är allt annat än bra vänner så det här är lite av en seger, haha. Kajsa är så trött på Ernst och att han är så framfusig så hon fräser mest åt honom. Men nu myser de i alla fall hyfsat nära. Ernst har fastnat för fårskinnet jag köpte på stans höstmarknad i fredags. Har länge velat ha ett riktigt och inte bara ett sådant från Ikea som finns i de flesta hem. Och förresten, namnet Ernst har faktiskt Arvid bestämt. - Efter han på tv, mamma!  Min pojk det! ;)
 
 
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
#1 - - sara:

Älskar fårfällar, har själv 2 äkta mysiga :) Lycka myser framför tvn på golvet tex, men har mina oftast i matstolarna kram Sara

Upp