Bidra till Bröstcancerforskningen!

Med den rosa månaden i sikte så bestämde jag mig häromdagen att jag ska sälja mina nyckelringar och skänka hälften av priset till Bröstcancerforskningen. På två dagar hade jag fått in över 1000 kronor! Jag är helt överväldigad av allas generositet och blir bara ännu mer taggad på att fortsätta sälja dem. Jag kommer köra månaden ut och förutom nyckelringar så finns det nu även halsband och armband i min lilla "rosa månad"-kollektion :)
 
Om ni är några läsare här inne som vill beställa så kommer här prisuppgift:
 
- Nyckelring med vita runda kulor och en kantig rosa, 60:- plus frakt (7:-).
- Nyckelring med runda vita och rosa kulor och med rosett, 60:- plus frakt (7:-)
- Halsband med sju svarta kulor och en rosa och med rosett, 100:- plus frakt (7:-)
- Armband med mindre träfärgade kulor och en rosa och rosett, 60:- plus frakt (7:-)
 
 
 
Superkassa mobilbilder men ni får ju ett hum om dem iaf ;) Har ni idéer på annat jag kan göra så hojta gärna! Ni beställer genom att skicka mail till erika.tunroth@gmail.com alternativt skriva på insta direct på min instagram @diybyerika. Jag tar dock en liten paus under helgen eftersom kulorna faktiskt tagit slut (!) men får ny leverans nästa vecka. Kan dock ta emot beställningar ändå. Nu tycker jag vi alla bidrar till forskningen!
 
 
 
 
Allmänt | | 10 kommentarer |

Bästa söndagen!

Åå vad jag gillar söndagar som denna! Startade med sovmorgon och sen en lång skogspromenad med Rättegångspodden i öronen. Sen efter lunch kom Tyra och hennes päron på äppelpajsfika och så hjälpte Sabina mig med bokföringen. Mitt företag är som sagt avslutat men jag hade en del poster kvar att bokföra och som jag haft sån ångest för eftersom jag inte vetat hur jag skulle gå till väga. Men nu är det klart och jag är så tacksam för hjälpen av min fina vän idag! En stor sten har lossnat från mina axlar och det känns så skönt. Nästa gång jag sitter med det är vid deklarationen men det ska vi nog reda ut det med.
 
Det ska synas att man lekt på rummet, haha!
 
Nu ska vi alldeles strax äta middag och till bordet har vi även Tyra som blev kvar när hennes föräldrar åkte hem. Arvid och hon leker så bra tillsammans och reder sig själva. Så tacksam för alla fina vänner som lilleman redan har skaffat sig trots sin låga ålder.
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | Kommentera |

Mot nya äventyr!

Heej! Det känns bra att vara ifrån bloggen och faktiskt bara blogga ibland. Mindre krav och mer tid till annat, haha. Förra veckan knallade jag till Skatteverket och sa upp mitt lilla företag och det kändes så skönt efteråt. Nu bloggar jag enbart för skojs skull och för att dokumentera livet lite granna. När man har bloggat i så pass många år som jag har gjort så känns det såklart trist att sluta helt. Det är ju så roligt att gå tillbaka i tiden och se vad som hände då eller vad man hade för sig. Och när det kommer till lillemans liv så är bloggen guld värd eftersom det mesta är dokumenterat. Vid nästa eventuella graviditet och bebis så hoppas jag på samma blogglust.
 
Men, inga syskon i sikte utan istället något helt annat fantastiskt! I måndags tillträdde jag min nya roll som platschef på kliniken och jag är så glad och ödmjuk inför det äventyr jag kommer ta mig an. En helt ny värld för mig men som jag såklart kommer in gå för till 110 procent! Nu kör vi full fart mot hösten och alla skojigheter som väntar tycker jag!
 
 
Vi inledde helgen med att skåla i barnvänligt bubbel för att fira veckan. Vi har dessutom fått städat av vår städhjälp idag och lilleman har fått sin nya säng uppsatt och det blev så bra! Ska visa er såklart!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner, Jobb | | 4 kommentarer |
Upp