Att drömma lite

Sponsrat inlägg
 
Den bästa tiden är ju helt klart nu! Även om jag (eller rättare sagt vi) har haft ett par riktigt ledsamma dagar med tråkigt besked så är jag på något sätt tacksam att det i alla fall sker nu när det är ljust och varmt ute. Kanske låter märkligt men det är oftast lättare att repa sig på våren än vad det är på höstern och vintern. Håller ni inte med? 
 
Alltså, kolla in killen! Världens finaste! ♥ Idag passar förresten segertecknet bra eftersom Växjö Lakers tog hem guldet ikväll!
 
Vår trädgård blir grönare och grönare för varje dag och just idag tror jag att Magnoliaträdet är som finast. Innan det slår ut sådär riktigt och tyvärr vissnar lika snabbt. Syrenbusken har stora knoppar som vilken dag som helst sprängs ut i stora blad. Och så såg jag att pionerna kommer stadigt ur marken. Tänk att våren kom till slut!
 
 
 
För någon vecka sen så planterade jag sallad, grönkål och sockerärtor i stora ytterkrukor. Tanken var att göra det i pallkragarna men där har jordgubbarna och smultronen tagit över. Tror ni att det funkar att plantera i krukor förresten? Det kanske blir alldeles för trångt? Jaja det är värt ett försök i alla fall och det har redan kommit upp små blad.
 
 
 
Drömmen är ju helt klart ett växthus! Ett sådant som man både kan odla och sitta och mysa i. Det får gärna vara stilrent, och stort! På Bygghemma finns det fina svarta växthus. T ex det här. När jag var liten så hade våra grannar växthus och jag älskade att plocka solvarma tomater därifrån. De luktade så gott! I mitt växthus ska jag odla massa tomater! Och gurkor! Vindruvor är med enkelt att odla i växthus. Herregud jag kommer ju att bli självförsörjande! ;) 

Randigt i år igen

Idag är den exakt en månd till Cypern och det börjar bli dags att kolla igenom sommrgarderoben. Jag har rensat lite och jag tror att jag har det jag behöver. Fast visst, snygga shorts, klänningar och linnen kan man ju aldrig få för många av, haha. I veckan inhandlade jag årets bikini och det var svårt att hitta den perfekta men till skam den som ger sig. Det blev en blåvit-randig (precis som förra året, hehe) från Lindex. Jag gillar verkligen deras märke Holly & Whyte! Är egentligen inte alls förtjust i sådana överdelar med "vanliga" axelband men dessa kunde man även knäppa som ett kryss i ryggen och det tycker jag är snyggt. Och så sitter den på plats för lek i poolen med lilleman ;)
 
 
 
Solglasögonen köpte jag på Kappahl för ett tag sen och de blir ett bra komplement till mina Ray bans :)

Söndagskväll

Vilken sommardag! Jag har ägnat ett gäng timmar i solstolen och så har jag planterat blommor. Någon fönsterputsning blev det inte, haha. En bra dag som dessutom slutade med att Lakers tog sig till final :) Om en stund ska jag läsa godnattsaga för lilleman och sen ska mannen och jag ha myskväll framför film. Har ni någon att rekommendera?