Påskdagen

Vi har en helt fantastisk påskhelg (trots det tragiska vädret!). Igår hade vi nästan hela Jons familj på påskmiddag och tårta hos oss. Så trevligt att träffas alla och även om det blir bra trångt när över 20 pers ska få plats att sitta så funkar det bra ändå Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det så fint heter :)
 
Idag har vi haft en familjedag och bestämde vid frukosten att vi ska åka till Kaskad i Tingsryd. Jag har inte varit där sen jag var liten men oj vad det kommer bli fler gånger! Inte alls så stort och rörigt som i simhallen i Växjö och mycket varmare vatten i bassängerna. Efter bad så åkte vi till Börjes och tog en fika på hyllan. Mysigt det med och dessutom farligt gott.
 
På Börjes är det billigt. Jag köpte med mig en liten elefantöra-växt hem för en tjuga!
 
Fy vad mycket onyttigt man stoppat i sig den här helgen. Jon och jag har tänkt att ta en nyttig månad och dessutom försöka få in lite hemmaträning med. Inga dieter utan mer sunt förnuft med husmanskost, mer grönsaker och frukt, inget synligt socker eller alkohol. Det kommer bli tufft för en sockerråtta som jag och som dessutom går på hormoner och blir ännu mer sötsugen. Och så hoppas jag att våren kommer snart med så det blir både enklare och roligare att gå ut på powerwalks eller börja springa lite smått igen. Nu toksnöardet igen :( Suck.
 
 
#1 - - Kristina:

Jag & min familj åker till Cypern i mitten av maj så ikväll är sista kvällen med lite godis från Hemmakväll & sen ska vi också försöka köra bra mat & inget godis fram tills resan. Håll tummarna att det går :-)

Svar: VI åker med till Cypern i mitten av maj. Den 14:e. Vart ska ni?
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Kristina:

Vi ska till OBC i Agia Napa :)

Upp