Paula's choice & andra favoriter

 
Jag har sen en tid tillbaka testat ett, för mig, nytt hudvårdsmärke. Jag har varit Maria Åkerberg ständigt trogen i några år men nu kände jag att jag behövde något nytt. Jag tror det är bra för huden att byta märke någon gång ibland så länge man väljer det som passar ens hudtyp. Jag fick superbra hjälp av tjejerna på Skincity och fick genom deras hudtest tips om märket Paula's choice. Jag är såld! Produkterna är inte, till skillnad som MÅ, ekologiska men i alla fall ej testade på djur. Och det är viktigt för mig. 
 
Dagcremen innehåller solfaktor 50 och perfekt nu på våren. Serumet är alldeles fantastiskt och rengöringscremen tar verkligen bort allt smink (även mascaran) trots att den inte är löddrande. Min annars ganska yt-torra hud blir ordentligt återfuktad av produkterna och jag är mer än nöjd.
 
 
När jag ändå är igång och tipsar så måste jag visa tre favoritprodukter till :) Ansiktsvattnet Glow tonic från PIXI blev jag tipsad om från podden The routine och ojojoj vilken produkt! Huden får en fin lyster och man känner sig riktigt fräsch i fejjan efter den. Den lilla flaskan från Clarins innehåller brun utan sol-olja som man droppar lite av i nattcremen. Den luktar inte alls sådär BUS-aktigt och man får en fin färg i ansiktet. Dyr men bra! Och så sist, men inte minst, min absoluta favorit-bodymilk från The Body Shop. Kokosdoften är helt klart min favvodoft och jag tröttnar aldrig!
Allmänt, Mode & skönhet | |
Upp